One.Point.Zero

Contactgegevens One.Point.Zero: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data One.Point.Zero: address, phone, fax, email, website, opening hours

One.Point.Zero

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Sceptre Brussels, Brussels B-1050, België

Telefoon (phone): 3225095050 3225095050

Fax (fax): 3226390446 3226390446

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) One.Point.Zero: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "One.Point.Zero"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "One.Point.Zero"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van One.Point.Zero, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen One.Point.Zero. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of One.Point.Zero, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees One.Point.Zero. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti One.Point.Zero
Products information One.Point.Zero

BTW identificatienummer (tax): BE08029602050
Ondernemingsnummer: 2557037353
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in One.Point.Zero zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor One.Point.Zero
(Get full report from official database of BE for One.Point.Zero)

Aanvulling soorten activiteiten voor One.Point.Zero
Addition kinds of activities for One.Point.Zero

4619. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
123100. Antracietwinning | Anthracite mining
20150900. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
36259916. reostaten | Rheostats
39539906. Schermen, textiel drukwerk | Screens, textile printing
50649908. Naaimachines, huishoudelijk: elektrisch | Sewing machines, household: electric
51439903. Zuivel depot | Dairy depot
59990902. Convalescent materiaal en benodigdheden | Convalescent equipment and supplies
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair

Werken bij One.Point.Zero: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in One.Point.Zero: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor One.Point.Zero. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for One.Point.Zero. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

Zoek naar antwoorden van One.Point.Zero in sociale netwerken
Look for responds of One.Point.Zero in social networks

Lees alle opmerkingen voor One.Point.Zero. Laat een reactie achter voor One.Point.Zero. One.Point.Zero bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for One.Point.Zero. Leave a respond for One.Point.Zero. One.Point.Zero on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie One.Point.Zero op de google maps. Adres en contacten One.Point.Zero
Location of One.Point.Zero on the google maps. Address and contacts of One.Point.Zero

Andere gerelateerde bedrijven als come One.Point.Zero One.Point.Zero: YSEBAERT NV | DG Elektro-Sound | MARNIX ROSSEEL | L. PLEYSIER | FEDERALE POLITIE/ POLICE F?D?RALE

Other related companies as One.Point.Zero: YSEBAERT NV | DG Elektro-Sound | MARNIX ROSSEEL | L. PLEYSIER | FEDERALE POLITIE/ POLICE F?D?RALE

One.Point.Zero is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is One.Point.Zero, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08029602050. Het bedrijf One.Point.Zero bevindt zich op het adres: Rue du Sceptre Brussels, Brussels B-1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in One.Point.Zero zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van One.Point.Zero is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van One.Point.Zero is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van One.Point.Zero, openstaande posities, locatie van One.Point.Zero op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

One.Point.Zero is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is One.Point.Zero, company assigned to the tax number BE08029602050. The company One.Point.Zero is located at the address: Rue du Sceptre Brussels, Brussels B-1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in One.Point.Zero were not found.
The main activity of One.Point.Zero is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of One.Point.Zero is not available. You also can look at reviews of One.Point.Zero, open positions, location of One.Point.Zero on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over One.Point.Zero, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf One.Point.Zero, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about One.Point.Zero, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company One.Point.Zero, employees, financial statistics.