olivier de paeuw

Contactgegevens olivier de paeuw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data olivier de paeuw: address, phone, fax, email, website, opening hours

olivier de paeuw

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Aquilon, 13 bte 10, Brussels, Belgium 1200, België

Telefoon (phone): 1877-2497634 (+32-1877-2497634) 1877-2497634 (+32-1877-2497634)

Fax (fax): 61 3 9348 1928 (+32-61 3 9348 1928) 61 3 9348 1928 (+32-61 3 9348 1928)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) olivier de paeuw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "olivier de paeuw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "olivier de paeuw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van olivier de paeuw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen olivier de paeuw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of olivier de paeuw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees olivier de paeuw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti olivier de paeuw
Products information olivier de paeuw

BTW identificatienummer (tax): BE09826141357
Ondernemingsnummer: 2812194824
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in olivier de paeuw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor olivier de paeuw
(Get full report from official database of BE for olivier de paeuw)

Aanvulling soorten activiteiten voor olivier de paeuw
Addition kinds of activities for olivier de paeuw

7374. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
33699905. Titanium gietstukken, behalve die-casting | Titanium castings, except die-casting
51469904. Seafoods | Seafoods
79991124. Decoratie instructie voor taart of gebak | Cake or pastry decorating instruction

Werken bij olivier de paeuw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in olivier de paeuw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor olivier de paeuw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for olivier de paeuw. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als technieker instaan voor het uitvoeren van onderhoud en de algemene herstellingen bij wagens.

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Productie operator in 2 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de productie van tubes gewikkeld op spoelen, alsook het stapelen van de spoelen op pallets. Dit in combinatie met aanmaak van grondstoffen.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

Zoek naar antwoorden van olivier de paeuw in sociale netwerken
Look for responds of olivier de paeuw in social networks

Lees alle opmerkingen voor olivier de paeuw. Laat een reactie achter voor olivier de paeuw. olivier de paeuw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for olivier de paeuw. Leave a respond for olivier de paeuw. olivier de paeuw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie olivier de paeuw op de google maps. Adres en contacten olivier de paeuw
Location of olivier de paeuw on the google maps. Address and contacts of olivier de paeuw

Andere gerelateerde bedrijven als come olivier de paeuw olivier de paeuw: TAPIJTEN MUYLLE NV | Pinguin | ERVE MAMANB?B? | E. STROBBE | SCHOEN-& SLEUTELSERV. LUC

Other related companies as olivier de paeuw: TAPIJTEN MUYLLE NV | Pinguin | ERVE MAMANB?B? | E. STROBBE | SCHOEN-& SLEUTELSERV. LUC

olivier de paeuw is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is olivier de paeuw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09826141357. Het bedrijf olivier de paeuw bevindt zich op het adres: Avenue de l'Aquilon, 13 bte 10, Brussels, Belgium 1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in olivier de paeuw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van olivier de paeuw is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van olivier de paeuw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van olivier de paeuw, openstaande posities, locatie van olivier de paeuw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

olivier de paeuw is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is olivier de paeuw, company assigned to the tax number BE09826141357. The company olivier de paeuw is located at the address: Avenue de l'Aquilon, 13 bte 10, Brussels, Belgium 1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in olivier de paeuw were not found.
The main activity of olivier de paeuw is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of olivier de paeuw is not available. You also can look at reviews of olivier de paeuw, open positions, location of olivier de paeuw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over olivier de paeuw, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf olivier de paeuw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about olivier de paeuw, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company olivier de paeuw, employees, financial statistics.