Hedges Partners SPRL

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Hedges Partners SPRL

Contactgegevens Hedges Partners SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hedges Partners SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hedges Partners SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Evaux 14; 1341; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty), België

Telefoon (phone): 010 61 12 32 (+32-010 61 12 32) 010 61 12 32 (+32-010 61 12 32)

Fax (fax): 010 61 12 32 (+32-010 61 12 32) 010 61 12 32 (+32-010 61 12 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hedges Partners SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hedges Partners SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hedges Partners SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hedges Partners SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hedges Partners SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hedges Partners SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hedges Partners SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hedges Partners SPRL
Products information Hedges Partners SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02018432617
Ondernemingsnummer: 4475799560
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 240,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Hedges Partners SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hedges Partners SPRL
(Get full report from official database of BE for Hedges Partners SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hedges Partners SPRL
Addition kinds of activities for Hedges Partners SPRL

20340102. Soep poeders | Soup powders
29990101. Coke (niet van raffinaderijen), aardolie | Coke (not from refineries), petroleum
32110400. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
36340505. Haarkrullen, elektrisch | Hair curlers, electric
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk

Werken bij Hedges Partners SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hedges Partners SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hedges Partners SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hedges Partners SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Magazijnier (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden als magazijnier in de namiddagploeg. Je staat in voor het inladen van de vrachtwagens.

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Jobstudent verzorgende regio Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • EXPEDITEUR IMPORT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: De Keyser Thornton

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een collega Expediteur Import voor ons hoofdkantoor te Antwerpen. Jouw takenpakket omvat o.a.: Algemeen: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten voor de behandeling van hun importdossiers; Je volgt het klantendossier op van vertrek leverancier tot afgeleverd bij de klant; Je bent de coördinatiepersoon tussen de klant en de diverse andere betrokken partijen (handling agent, rederij, vervoerder, etc). Je bent verantwoordelijk voor het operationele en financiële luik van het dossier; Je kijkt inkomende en uitgaande fakturen na; Indien nodig volg je de klachtendossiers op.

  • Freelance Accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van Hedges Partners SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Hedges Partners SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hedges Partners SPRL. Laat een reactie achter voor Hedges Partners SPRL. Hedges Partners SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hedges Partners SPRL. Leave a respond for Hedges Partners SPRL. Hedges Partners SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hedges Partners SPRL op de google maps. Adres en contacten Hedges Partners SPRL
Location of Hedges Partners SPRL on the google maps. Address and contacts of Hedges Partners SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Hedges Partners SPRL Hedges Partners SPRL: Botte A & B | Fiduciaire Namur Condroz SPRL | CHRISTOPHE SELECK | Vanden Eycken Y | O.G.C. SC

Other related companies as Hedges Partners SPRL: Botte A & B | Fiduciaire Namur Condroz SPRL | CHRISTOPHE SELECK | Vanden Eycken Y | O.G.C. SC

Hedges Partners SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hedges Partners SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02018432617. Het bedrijf Hedges Partners SPRL bevindt zich op het adres: Avenue des Evaux 14; 1341; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 240,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Hedges Partners SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hedges Partners SPRL is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hedges Partners SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hedges Partners SPRL, openstaande posities, locatie van Hedges Partners SPRL op de kaart.

Hedges Partners SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hedges Partners SPRL, company assigned to the tax number BE02018432617. The company Hedges Partners SPRL is located at the address: Avenue des Evaux 14; 1341; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Céroux-Mousty). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 240,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Hedges Partners SPRL were not found.
The main activity of Hedges Partners SPRL is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hedges Partners SPRL is not available. You also can look at reviews of Hedges Partners SPRL, open positions, location of Hedges Partners SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hedges Partners SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hedges Partners SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hedges Partners SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hedges Partners SPRL, employees, financial statistics.