North Sea General Stores NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • North Sea General Stores NV
Private companiesLegal Services • North Sea General Stores NV

Contactgegevens North Sea General Stores NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data North Sea General Stores NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

North Sea General Stores NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Werfkaai 14, Zeebrugge, WV B-8380, België

Telefoon (phone): 3250546123 3250546123

Fax (fax): 3250547718 3250547718

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) North Sea General Stores NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "North Sea General Stores NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "North Sea General Stores NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van North Sea General Stores NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen North Sea General Stores NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of North Sea General Stores NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees North Sea General Stores NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti North Sea General Stores NV
Products information North Sea General Stores NV

BTW identificatienummer (tax): BE04164062500
Ondernemingsnummer: 8278167724
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 257,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in North Sea General Stores NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor North Sea General Stores NV
(Get full report from official database of BE for North Sea General Stores NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor North Sea General Stores NV
Addition kinds of activities for North Sea General Stores NV

3451. Schroefmachine producten | Screw machine products
233701. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
07230505. Okkernoten en schelpdiensten | Walnut hulling and shelling services
20770205. Menhaden olie | Menhaden oil
20860201. Mineraalwater, koolzuurhoudend: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Mineral water, carbonated: packaged in cans, bottles, etc.
27899902. Papier snijden | Paper cutting
30690308. Kleedschilden, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Dress shields, vulcanized rubber or rubberized fabric

Werken bij North Sea General Stores NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in North Sea General Stores NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor North Sea General Stores NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for North Sea General Stores NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • HVAC technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: TW KLIMATICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van North Sea General Stores NV in sociale netwerken
Look for responds of North Sea General Stores NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor North Sea General Stores NV. Laat een reactie achter voor North Sea General Stores NV. North Sea General Stores NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for North Sea General Stores NV. Leave a respond for North Sea General Stores NV. North Sea General Stores NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie North Sea General Stores NV op de google maps. Adres en contacten North Sea General Stores NV
Location of North Sea General Stores NV on the google maps. Address and contacts of North Sea General Stores NV

Andere gerelateerde bedrijven als come North Sea General Stores NV North Sea General Stores NV: Meerts P | Lambert Dominique | CHOISE JUWELEN | Coenen & Co NV | Bogaert

Other related companies as North Sea General Stores NV: Meerts P | Lambert Dominique | CHOISE JUWELEN | Coenen & Co NV | Bogaert

North Sea General Stores NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is North Sea General Stores NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04164062500. Het bedrijf North Sea General Stores NV bevindt zich op het adres: Werfkaai 14, Zeebrugge, WV B-8380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 257,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in North Sea General Stores NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van North Sea General Stores NV is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van North Sea General Stores NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van North Sea General Stores NV, openstaande posities, locatie van North Sea General Stores NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

North Sea General Stores NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is North Sea General Stores NV, company assigned to the tax number BE04164062500. The company North Sea General Stores NV is located at the address: Werfkaai 14, Zeebrugge, WV B-8380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 257,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in North Sea General Stores NV were not found.
The main activity of North Sea General Stores NV is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of North Sea General Stores NV is not available. You also can look at reviews of North Sea General Stores NV, open positions, location of North Sea General Stores NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over North Sea General Stores NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf North Sea General Stores NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about North Sea General Stores NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company North Sea General Stores NV, employees, financial statistics.