NATURE'S DIAMONDS

Contactgegevens NATURE'S DIAMONDS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATURE'S DIAMONDS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATURE'S DIAMONDS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): M49-1011 PARK ROYAL SOUTH, WEST VANCOUVER, BC V7T-1A1, België

Telefoon (phone): 604 925 0118 (+32-604 925 0118) 604 925 0118 (+32-604 925 0118)

Fax (fax): +32 (16) 479-54-22 +32 (16) 479-54-22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATURE'S DIAMONDS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATURE'S DIAMONDS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATURE'S DIAMONDS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATURE'S DIAMONDS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATURE'S DIAMONDS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATURE'S DIAMONDS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATURE'S DIAMONDS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATURE'S DIAMONDS
Products information NATURE'S DIAMONDS

BTW identificatienummer (tax): BE08758819580
Ondernemingsnummer: 7934570312
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in NATURE'S DIAMONDS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATURE'S DIAMONDS
(Get full report from official database of BE for NATURE'S DIAMONDS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATURE'S DIAMONDS
Addition kinds of activities for NATURE'S DIAMONDS

2298. Cordage en touw | Cordage and twine
251999. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
751399. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec
20150802. Turkije, verwerkt: ingeblikt | Turkey, processed: canned
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
28920200. Secondary high explosives | Secondary high explosives
48220100. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
67990100. Commodity investeerders | Commodity investors
95320201. Stedelijke planning en ontwikkeling commissie, overheid | Urban planning and development commission, government

Werken bij NATURE'S DIAMONDS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATURE'S DIAMONDS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATURE'S DIAMONDS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATURE'S DIAMONDS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker gevelbezetting / buitenbezetting (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: PUBRO & CO

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor het isoleren en bepleisteren van buitengevels zoals crepi of sierpleister. Verder renoveer en onderhoud je de "oude bezetting". Verder maak je de materialen klaar en zorg je voor de orde en netheid van het werkmateriaal en de werven. 's Ochtends wordt er om 6u vertrokken vanuit het atelier in Gierle. De werven zijn gelegen in de provincie Antwerpen. Bij voorkeur woon je dus in een straal van 30 km rond Gierle.

  • Plaatser schrijnwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken en plaatsen van aluminiem ramen en deuren, zijn wij nog op zoek naar een ervaren plaatser. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de werf en gaat daar met je collega's plaatsingswerken uitvoeren. Dit wilt zeggen dat je de ramen en/of deuren gaat plaatsen in nieuwbouwwoningen of woningen dat gerenoveerd worden.

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Herk-de-Stad en de omgeving

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van NATURE'S DIAMONDS in sociale netwerken
Look for responds of NATURE'S DIAMONDS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATURE'S DIAMONDS. Laat een reactie achter voor NATURE'S DIAMONDS. NATURE'S DIAMONDS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATURE'S DIAMONDS. Leave a respond for NATURE'S DIAMONDS. NATURE'S DIAMONDS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATURE'S DIAMONDS op de google maps. Adres en contacten NATURE'S DIAMONDS
Location of NATURE'S DIAMONDS on the google maps. Address and contacts of NATURE'S DIAMONDS

Andere gerelateerde bedrijven als come NATURE'S DIAMONDS NATURE'S DIAMONDS: FLDEXIA BRUGMANN SCRL | FLV.N.W. TRANSPORT NV | DRUKKERIJ VAN DOOSSELAERE | De Maere P | RITMO INTERIM

Other related companies as NATURE'S DIAMONDS: FLDEXIA BRUGMANN SCRL | FLV.N.W. TRANSPORT NV | DRUKKERIJ VAN DOOSSELAERE | De Maere P | RITMO INTERIM

NATURE'S DIAMONDS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATURE'S DIAMONDS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08758819580. Het bedrijf NATURE'S DIAMONDS bevindt zich op het adres: M49-1011 PARK ROYAL SOUTH, WEST VANCOUVER, BC V7T-1A1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in NATURE'S DIAMONDS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATURE'S DIAMONDS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATURE'S DIAMONDS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATURE'S DIAMONDS, openstaande posities, locatie van NATURE'S DIAMONDS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NATURE'S DIAMONDS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATURE'S DIAMONDS, company assigned to the tax number BE08758819580. The company NATURE'S DIAMONDS is located at the address: M49-1011 PARK ROYAL SOUTH, WEST VANCOUVER, BC V7T-1A1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in NATURE'S DIAMONDS were not found.
The main activity of NATURE'S DIAMONDS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NATURE'S DIAMONDS is not available. You also can look at reviews of NATURE'S DIAMONDS, open positions, location of NATURE'S DIAMONDS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATURE'S DIAMONDS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATURE'S DIAMONDS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATURE'S DIAMONDS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATURE'S DIAMONDS, employees, financial statistics.