Nandi

Contactgegevens Nandi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nandi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nandi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Winston Churchill 182, Bruxelles, 1180, België

Telefoon (phone): 02 647 49 59 (+32-02 647 49 59) 02 647 49 59 (+32-02 647 49 59)

Fax (fax): 02 649 70 86 (+32-02 649 70 86) 02 649 70 86 (+32-02 649 70 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nandi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nandi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nandi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nandi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nandi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nandi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nandi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nandi
Products information Nandi

BTW identificatienummer (tax): BE01672363281
Ondernemingsnummer: 2991546630
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Nandi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nandi
(Get full report from official database of BE for Nandi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nandi
Addition kinds of activities for Nandi

505299. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
24499903. Verzendkasten en trommels, hout: draadkabel en multiplex | Shipping cases and drums, wood: wirebound and plywood
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
39490705. Pads: voetbal, basketbal, voetbal, lacrosse, etc. | Pads: football, basketball, soccer, lacrosse, etc.

Werken bij Nandi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nandi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nandi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nandi. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker / Aanvuller - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ervaren kassier of kassierster? Dan zoeken we jou voor een supermarkt in het hartje van Leuven. Het gaat over een tewerkstelling van 36u/week en op zaterdag dien je ook beschikbaar te zijn. Onmiddellijke opstart voorzien tot eind september. Je staat in voor het aanvullen van de rekken en springt mee in bij de kassa.

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Linter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CONTRERAS

    Type: Vaste Job

    Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Magazijnier (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Ninove zijn we op zoek naar een magazijnier die in zal staan voor volgende taken: - Ontvangen goederen + stockeren - Controle van de goederen - Opvolgen van de goederenflow tussen de verschillende stockageplaatsen - Inkomende en Uitgaande orders verwerken - Magazijn mee proper houden Voltijds van maandag tot vrijdag, daguren

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van Nandi in sociale netwerken
Look for responds of Nandi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nandi. Laat een reactie achter voor Nandi. Nandi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nandi. Leave a respond for Nandi. Nandi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nandi op de google maps. Adres en contacten Nandi
Location of Nandi on the google maps. Address and contacts of Nandi

Andere gerelateerde bedrijven als come Nandi Nandi: MAISON DIODATI EXPORT | Design Sun | SPORTZAAL INTERN. SCHOOL | Carlton Salons BVBA | D. KERGER

Other related companies as Nandi: MAISON DIODATI EXPORT | Design Sun | SPORTZAAL INTERN. SCHOOL | Carlton Salons BVBA | D. KERGER

Nandi is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nandi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01672363281. Het bedrijf Nandi bevindt zich op het adres: Avenue Winston Churchill 182, Bruxelles, 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Nandi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nandi is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nandi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nandi, openstaande posities, locatie van Nandi op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nandi is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nandi, company assigned to the tax number BE01672363281. The company Nandi is located at the address: Avenue Winston Churchill 182, Bruxelles, 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Nandi were not found.
The main activity of Nandi is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Nandi is not available. You also can look at reviews of Nandi, open positions, location of Nandi on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nandi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nandi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nandi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nandi, employees, financial statistics.