MY WAY SA

Contactgegevens MY WAY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MY WAY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MY WAY SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MONULPHE 68 LIEGE, BELGIUM 4000, België

Telefoon (phone): 3242224177 3242224177

Fax (fax): +32 (55) 196-93-16 +32 (55) 196-93-16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MY WAY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MY WAY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MY WAY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MY WAY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MY WAY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MY WAY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MY WAY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MY WAY SA
Products information MY WAY SA

BTW identificatienummer (tax): BE08378692626
Ondernemingsnummer: 6104248046
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MY WAY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MY WAY SA
(Get full report from official database of BE for MY WAY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MY WAY SA
Addition kinds of activities for MY WAY SA

349903. Metalen ladders | Metal ladders
07830204. Chirurgie diensten, sierboom | Surgery services, ornamental tree
20229901. Imitatiekaas | Imitation cheese
20770302. Stearin, dier: oneetbaar | Stearin, animal: inedible
34839903. Bazooka raketten | Bazooka rockets
38619901. Densitometers | Densitometers
38730000. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
50640102. Vaatwassers | Dishwashers

Werken bij MY WAY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MY WAY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MY WAY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MY WAY SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Kinesietherapeut / Relaxatietherapeut Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door interdisciplinaire groei zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Relaxatietherapie geven aan volwassenen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei Eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

Zoek naar antwoorden van MY WAY SA in sociale netwerken
Look for responds of MY WAY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MY WAY SA. Laat een reactie achter voor MY WAY SA. MY WAY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MY WAY SA. Leave a respond for MY WAY SA. MY WAY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MY WAY SA op de google maps. Adres en contacten MY WAY SA
Location of MY WAY SA on the google maps. Address and contacts of MY WAY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MY WAY SA MY WAY SA: VANEBO | COIFFURE CLAIRE-LISE | BERNARD GRIEZ | Maes E BVBA | Bellimmo NV

Other related companies as MY WAY SA: VANEBO | COIFFURE CLAIRE-LISE | BERNARD GRIEZ | Maes E BVBA | Bellimmo NV

MY WAY SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MY WAY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378692626. Het bedrijf MY WAY SA bevindt zich op het adres: RUE MONULPHE 68 LIEGE, BELGIUM 4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MY WAY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MY WAY SA is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MY WAY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MY WAY SA, openstaande posities, locatie van MY WAY SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MY WAY SA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MY WAY SA, company assigned to the tax number BE08378692626. The company MY WAY SA is located at the address: RUE MONULPHE 68 LIEGE, BELGIUM 4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MY WAY SA were not found.
The main activity of MY WAY SA is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MY WAY SA is not available. You also can look at reviews of MY WAY SA, open positions, location of MY WAY SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MY WAY SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MY WAY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MY WAY SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MY WAY SA, employees, financial statistics.