Mr. Robert Collet

Contactgegevens Mr. Robert Collet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mr. Robert Collet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mr. Robert Collet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 147, rue Victor Allard, Brussels, 1080, België

Telefoon (phone): 32-65/40.18.11 32-65/40.18.11

Fax (fax): 32-65/40.18.19 32-65/40.18.19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mr. Robert Collet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mr. Robert Collet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mr. Robert Collet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mr. Robert Collet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mr. Robert Collet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mr. Robert Collet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mr. Robert Collet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mr. Robert Collet
Products information Mr. Robert Collet

BTW identificatienummer (tax): BE02078033447
Ondernemingsnummer: 5081420898
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Mr. Robert Collet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mr. Robert Collet
(Get full report from official database of BE for Mr. Robert Collet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mr. Robert Collet
Addition kinds of activities for Mr. Robert Collet

345202. sluitringen | Washers
26750302. Letters, karton, die-cut: van aangekochte materialen | Letters, cardboard, die-cut: from purchased materials
38420201. Absorberend katoen, gesteriliseerd | Absorbent cotton, sterilized
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting
80490102. voedingsdeskundige | Nutritionist

Werken bij Mr. Robert Collet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mr. Robert Collet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mr. Robert Collet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mr. Robert Collet. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Inpakmedewerker dagploeg Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant produceert en distribueert schoonmaakmiddelen voor professionele doeleinden. We zijn op zoek naar inpakmedewerkers die fysiek zwaar werk aankunnen: de verpakkingen kunnen 5, 10 en 20kg wegen. Bovendien loop je de hele dag rond en moet je zelfstandig kunnen werken.

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

Zoek naar antwoorden van Mr. Robert Collet in sociale netwerken
Look for responds of Mr. Robert Collet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mr. Robert Collet. Laat een reactie achter voor Mr. Robert Collet. Mr. Robert Collet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mr. Robert Collet. Leave a respond for Mr. Robert Collet. Mr. Robert Collet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mr. Robert Collet op de google maps. Adres en contacten Mr. Robert Collet
Location of Mr. Robert Collet on the google maps. Address and contacts of Mr. Robert Collet

Andere gerelateerde bedrijven als come Mr. Robert Collet Mr. Robert Collet: TANT QU'IL Y AURA FEMMES | DEMIR AUTOPARTS | EKE | ABC Woondecor | Delcommune Frederique

Other related companies as Mr. Robert Collet: TANT QU'IL Y AURA FEMMES | DEMIR AUTOPARTS | EKE | ABC Woondecor | Delcommune Frederique

Mr. Robert Collet is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mr. Robert Collet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02078033447. Het bedrijf Mr. Robert Collet bevindt zich op het adres: 147, rue Victor Allard, Brussels, 1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Mr. Robert Collet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mr. Robert Collet is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mr. Robert Collet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mr. Robert Collet, openstaande posities, locatie van Mr. Robert Collet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mr. Robert Collet is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mr. Robert Collet, company assigned to the tax number BE02078033447. The company Mr. Robert Collet is located at the address: 147, rue Victor Allard, Brussels, 1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Mr. Robert Collet were not found.
The main activity of Mr. Robert Collet is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mr. Robert Collet is not available. You also can look at reviews of Mr. Robert Collet, open positions, location of Mr. Robert Collet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mr. Robert Collet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mr. Robert Collet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mr. Robert Collet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mr. Robert Collet, employees, financial statistics.