Millennium Marketing BVBA

Contactgegevens Millennium Marketing BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Millennium Marketing BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Millennium Marketing BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ottoveniusstraat 17, Antwerp, B2000, België

Telefoon (phone): 32 3 234 92 60 32 3 234 92 60

Fax (fax): 32 3 225 0997 32 3 225 0997

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Millennium Marketing BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Millennium Marketing BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Millennium Marketing BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Millennium Marketing BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Millennium Marketing BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Millennium Marketing BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Millennium Marketing BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Millennium Marketing BVBA
Products information Millennium Marketing BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09652832031
Ondernemingsnummer: 8018890380
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Millennium Marketing BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Millennium Marketing BVBA
(Get full report from official database of BE for Millennium Marketing BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Millennium Marketing BVBA
Addition kinds of activities for Millennium Marketing BVBA

2043. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
22540101. Panties, breien | Panties, knit
24310701. Porch kolommen, hout | Porch columns, wood
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate
35669902. Gears, krachtoverbrenging, behalve auto | Gears, power transmission, except auto
39990805. Kalenders, ingelijst | Calendars, framed
79991301. bookmakers | Bookmakers

Werken bij Millennium Marketing BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Millennium Marketing BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Millennium Marketing BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Millennium Marketing BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers metaalsector twee ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever in Lokeren is op zoek naar gemotiveerde en ervaren productiemedewerkers. Je staat in voor het verzamelen van aluminium onderdelen, dit zowel manueel als met transpallet. Ook sta je in voor het schoonmaken en inpakken van de metalen onderdelen.

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van Millennium Marketing BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Millennium Marketing BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Millennium Marketing BVBA. Laat een reactie achter voor Millennium Marketing BVBA. Millennium Marketing BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Millennium Marketing BVBA. Leave a respond for Millennium Marketing BVBA. Millennium Marketing BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Millennium Marketing BVBA op de google maps. Adres en contacten Millennium Marketing BVBA
Location of Millennium Marketing BVBA on the google maps. Address and contacts of Millennium Marketing BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Millennium Marketing BVBA Millennium Marketing BVBA: DASKALIDES | GARAGE RABI | Boomputte K | PAUL DE KOSTER | Spoormans nv

Other related companies as Millennium Marketing BVBA: DASKALIDES | GARAGE RABI | Boomputte K | PAUL DE KOSTER | Spoormans nv

Millennium Marketing BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Millennium Marketing BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09652832031. Het bedrijf Millennium Marketing BVBA bevindt zich op het adres: Ottoveniusstraat 17, Antwerp, B2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Millennium Marketing BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Millennium Marketing BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Millennium Marketing BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Millennium Marketing BVBA, openstaande posities, locatie van Millennium Marketing BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Millennium Marketing BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Millennium Marketing BVBA, company assigned to the tax number BE09652832031. The company Millennium Marketing BVBA is located at the address: Ottoveniusstraat 17, Antwerp, B2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Millennium Marketing BVBA were not found.
The main activity of Millennium Marketing BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Millennium Marketing BVBA is not available. You also can look at reviews of Millennium Marketing BVBA, open positions, location of Millennium Marketing BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Millennium Marketing BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Millennium Marketing BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Millennium Marketing BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Millennium Marketing BVBA, employees, financial statistics.