MICHEL VAN DAMME S.P.R.L

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • MICHEL VAN DAMME S.P.R.L
Private companiesBusiness Services • MICHEL VAN DAMME S.P.R.L

Contactgegevens MICHEL VAN DAMME S.P.R.L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL VAN DAMME S.P.R.L: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL VAN DAMME S.P.R.L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSEE DE WATERLOO, 1322 BRUSSELS, BRUSSELS 1180, België

Telefoon (phone): 3223757640 3223757640

Fax (fax): 3223758185 3223758185

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL VAN DAMME S.P.R.L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL VAN DAMME S.P.R.L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL VAN DAMME S.P.R.L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL VAN DAMME S.P.R.L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL VAN DAMME S.P.R.L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL VAN DAMME S.P.R.L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL VAN DAMME S.P.R.L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL VAN DAMME S.P.R.L
Products information MICHEL VAN DAMME S.P.R.L

BTW identificatienummer (tax): BE09455078125
Ondernemingsnummer: 7170745849
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in MICHEL VAN DAMME S.P.R.L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL VAN DAMME S.P.R.L
(Get full report from official database of BE for MICHEL VAN DAMME S.P.R.L)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL VAN DAMME S.P.R.L
Addition kinds of activities for MICHEL VAN DAMME S.P.R.L

154199. Industriële gebouwen en magazijnen, nec | Industrial buildings and warehouses, nec
379904. Pushcarts en kruiwagen | Pushcarts and wheelbarrows
632499. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec
769905. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
14749903. Potash mijnbouw | Potash mining
29110202. Benzine mengende planten | Gasoline blending plants
36210303. Startapparatuur, straatauto's | Starting equipment, street cars
73890308. Promotors van shows en tentoonstellingen | Promoters of shows and exhibitions

Werken bij MICHEL VAN DAMME S.P.R.L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL VAN DAMME S.P.R.L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL VAN DAMME S.P.R.L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL VAN DAMME S.P.R.L. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als voltijdse bakker in een zeer toonaangevende zaak.

  • Orderpicker chemie te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als magazijnier of orderpicker en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de chemiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken. Voor een chemisch bedrijf te Geel, gespecialiseerd in opslag en verdeling van chemicaliën, zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Na positieve screening kom je terecht op de poollijst en kan een mogelijke opstart snel verlopen. Als orderpicker chemie zal je aan de hand van bestellijsten en een handscanner de juiste goederen picken en sorteren. Je zal er werken in een 2 ploegen stelsel en dagelijks zo'n 12 km wandelen tijdens de shift.

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Mechanicien (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om een perfecte match te maken voor onze vacature van (onderhouds)mechanicien bij onze klant kijken we enthousiast uit naar iemand die bij het lezen van deze vacature meteen roept: dit is het! Als mechanicien: ? zorg je voor het mechanisch onderhoud van machines en motoren in een productieomgeving of op verplaatsing. ? herstel je mechanische gedeeltes van een machine (zowel hydraulisch als pneumatisch). ? bied je technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen. ? lees en interpreteer je werktekeningen. ? spoor je defecten op in een LPG-gestuurde installatie. ? gebruik je correct beroeps gebonden tekens en codes. ? zorg je voor het monteren herstellen en uitlijnen van verschillende soorten aandrijving. ? plaats je een pomp of compressor en regel je deze af. ? zorg je voor het onderhoud van een pomp of compressor zoek je storingen en los je deze op. ? kies je koppelingen naargelang de toepassing het monteren en het afregelen. ? organiseer je preventief onderhoud en voer je dit ook uit. ? meet en controleer je de meetgereedschappen. ? demonteer vervaardig en monteer je dichtingen. ? sta je in voor het lassen met een brander. ? slijp je gereedschappen. ? beheer en voorzie je interventies.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

Zoek naar antwoorden van MICHEL VAN DAMME S.P.R.L in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL VAN DAMME S.P.R.L in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL VAN DAMME S.P.R.L. Laat een reactie achter voor MICHEL VAN DAMME S.P.R.L. MICHEL VAN DAMME S.P.R.L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL VAN DAMME S.P.R.L. Leave a respond for MICHEL VAN DAMME S.P.R.L. MICHEL VAN DAMME S.P.R.L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL VAN DAMME S.P.R.L op de google maps. Adres en contacten MICHEL VAN DAMME S.P.R.L
Location of MICHEL VAN DAMME S.P.R.L on the google maps. Address and contacts of MICHEL VAN DAMME S.P.R.L

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL VAN DAMME S.P.R.L MICHEL VAN DAMME S.P.R.L: DANSPUB THE JORDY'S | BRIDGE CLUB MORTSEL | RENSON P | EVERAERT, PATRICK | Barvaux A

Other related companies as MICHEL VAN DAMME S.P.R.L: DANSPUB THE JORDY'S | BRIDGE CLUB MORTSEL | RENSON P | EVERAERT, PATRICK | Barvaux A

MICHEL VAN DAMME S.P.R.L is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL VAN DAMME S.P.R.L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09455078125. Het bedrijf MICHEL VAN DAMME S.P.R.L bevindt zich op het adres: CHAUSSEE DE WATERLOO, 1322 BRUSSELS, BRUSSELS 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MICHEL VAN DAMME S.P.R.L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHEL VAN DAMME S.P.R.L is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL VAN DAMME S.P.R.L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL VAN DAMME S.P.R.L, openstaande posities, locatie van MICHEL VAN DAMME S.P.R.L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MICHEL VAN DAMME S.P.R.L is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL VAN DAMME S.P.R.L, company assigned to the tax number BE09455078125. The company MICHEL VAN DAMME S.P.R.L is located at the address: CHAUSSEE DE WATERLOO, 1322 BRUSSELS, BRUSSELS 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 653,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MICHEL VAN DAMME S.P.R.L were not found.
The main activity of MICHEL VAN DAMME S.P.R.L is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL VAN DAMME S.P.R.L is not available. You also can look at reviews of MICHEL VAN DAMME S.P.R.L, open positions, location of MICHEL VAN DAMME S.P.R.L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL VAN DAMME S.P.R.L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL VAN DAMME S.P.R.L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL VAN DAMME S.P.R.L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL VAN DAMME S.P.R.L, employees, financial statistics.