Marie Meunier

Contactgegevens Marie Meunier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marie Meunier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marie Meunier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue V. Hugo 57, Waterloo, Brabant 1410, België

Telefoon (phone): 0032.2.3515717 (+32-0032.2.3515717) 0032.2.3515717 (+32-0032.2.3515717)

Fax (fax): 0032.2.3514965 (+32-0032.2.3514965) 0032.2.3514965 (+32-0032.2.3514965)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marie Meunier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marie Meunier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marie Meunier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marie Meunier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marie Meunier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marie Meunier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marie Meunier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marie Meunier
Products information Marie Meunier

BTW identificatienummer (tax): BE04503540039
Ondernemingsnummer: 8534149169
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Marie Meunier zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marie Meunier
(Get full report from official database of BE for Marie Meunier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marie Meunier
Addition kinds of activities for Marie Meunier

23920102. Hassocks, textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Hassocks, textile: made from purchased materials
34439912. Raket transport behuizingen | Rocket transportation casings
34490102. Draden, vervaardigde bar | Joists, fabricated bar
35689904. Schijven, krachtoverbrenging | Pulleys, power transmission
42129900. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
72190301. Diaper service | Diaper service
79299907. Goochelaar | Magician

Werken bij Marie Meunier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marie Meunier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marie Meunier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marie Meunier. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • HUISHOUDHELDEN RUIME REGIO AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Student JBC Korbeek-Lo (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Commercieel Medewerker (Binnendienst) (Hoogerheide)

    Regio: Hoogerheide

    Bedrijf: BRIDGE TECHNIEK PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Gezocht: Commercieel Medewerker Binnendienst. Voor onze openstaande vacature in Hoogerheide NL (NB) zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst met beheersing van de Franse Taal. Ben jij klant- en servicegerichtheid en heb jij veel commerciële inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Wat ga je doen? Als commercieel medewerker binnendienst ga je werken in een klein maar gezellig team van 3 collega´s. Na een inwerkperiode ondersteun je het buitendienst team en zorg je voor het hele traject van telefonische verkoop en orderstroom, vanaf de aanvraag en orderverwerking tot en met de nazorg. Als adviseur help je jouw klanten bij vragen en verdiep jij je in het oplossen van technische vraagstukken, waarbij optimale klant en service gerichtheid zeer belangrijk is. De vragen hebben betrekking op onder andere tandwielkasten, transmissies, elektromotoren, reductoren en overbrengingen. Geen dag is hetzelfde en je komt te werken met een ervaren team van aandrijfspecialisten. Door het uitstekende contact en de opgebouwde know-how ben jij in staat alert in te spelen op hun specifieke vragen.

  • Bordenbouwer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van Marie Meunier in sociale netwerken
Look for responds of Marie Meunier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marie Meunier. Laat een reactie achter voor Marie Meunier. Marie Meunier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marie Meunier. Leave a respond for Marie Meunier. Marie Meunier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marie Meunier op de google maps. Adres en contacten Marie Meunier
Location of Marie Meunier on the google maps. Address and contacts of Marie Meunier

Andere gerelateerde bedrijven als come Marie Meunier Marie Meunier: Respelier J-F | PINXTEN- DE WIT | Crymoco (Garage) | FERNAND MERMUYS | Vandevenne

Other related companies as Marie Meunier: Respelier J-F | PINXTEN- DE WIT | Crymoco (Garage) | FERNAND MERMUYS | Vandevenne

Marie Meunier is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marie Meunier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04503540039. Het bedrijf Marie Meunier bevindt zich op het adres: Rue V. Hugo 57, Waterloo, Brabant 1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Marie Meunier zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marie Meunier is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marie Meunier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marie Meunier, openstaande posities, locatie van Marie Meunier op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Marie Meunier is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marie Meunier, company assigned to the tax number BE04503540039. The company Marie Meunier is located at the address: Rue V. Hugo 57, Waterloo, Brabant 1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Marie Meunier were not found.
The main activity of Marie Meunier is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Marie Meunier is not available. You also can look at reviews of Marie Meunier, open positions, location of Marie Meunier on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marie Meunier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marie Meunier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marie Meunier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marie Meunier, employees, financial statistics.