maccabi.org

Contactgegevens maccabi.org: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data maccabi.org: address, phone, fax, email, website, opening hours

maccabi.org

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pierre Cohen, Royal Gem Hoveniersstraat 30-38 Box 124 Antwerp, 2018, België

Telefoon (phone): 32-7525-8899 32-7525-8899

Fax (fax): 32-3233-1333 32-3233-1333

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) maccabi.org: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "maccabi.org"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "maccabi.org"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van maccabi.org, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen maccabi.org. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of maccabi.org, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees maccabi.org. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti maccabi.org
Products information maccabi.org

BTW identificatienummer (tax): BE07205627441
Ondernemingsnummer: 2023101806
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in maccabi.org zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor maccabi.org
(Get full report from official database of BE for maccabi.org)

Aanvulling soorten activiteiten voor maccabi.org
Addition kinds of activities for maccabi.org

3316. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
282103. Cellulose afgeleide materialen | Cellulose derivative materials
342301. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
14119908. Zandsteen, afmeting-steengroeven | Sandstone, dimension-quarrying
35590403. Desalination apparatuur | Desalination equipment
39491305. Voetbaluitrusting en benodigdheden | Soccer equipment and supplies
54119904. Kruidenierswinkels, ketting | Grocery stores, chain

Werken bij maccabi.org: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in maccabi.org: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor maccabi.org. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for maccabi.org. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Productieplanner (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent de sleutelfiguur bij het inplannen van de orders. Dankzij u weten de medewerkers wanneer ze welke onderdelen moeten productie en worden de afgesproken levertermijnen met de klant gewaarborgd. U overlegt met de verschillende interne afdelingen (productie, aankoop, programmatie) en bespreekt de dagelijkse detailplanning. U brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren U controleert de haalbaarheid van de levertermijn van elk nieuw order/ bestaande orders U maakt de planning op voor metaalverwerking (Plooi - & Laser afdeling) U bepaalt de productievolgorde met de verantwoordelijken U volgt de mogelijke productieachterstand op en stuurt bij waar nodig U zorgt voor voldoende voorraad in samenspraak met de aankoopdienst.

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van maccabi.org in sociale netwerken
Look for responds of maccabi.org in social networks

Lees alle opmerkingen voor maccabi.org. Laat een reactie achter voor maccabi.org. maccabi.org bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for maccabi.org. Leave a respond for maccabi.org. maccabi.org on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie maccabi.org op de google maps. Adres en contacten maccabi.org
Location of maccabi.org on the google maps. Address and contacts of maccabi.org

Andere gerelateerde bedrijven als come maccabi.org maccabi.org: Trimsalon Els | BEZIGHEIDSHOME ST.JAN | Castille F | MAISON SAMIRA | ECOLE FONDAMENTALE

Other related companies as maccabi.org: Trimsalon Els | BEZIGHEIDSHOME ST.JAN | Castille F | MAISON SAMIRA | ECOLE FONDAMENTALE

maccabi.org is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is maccabi.org, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07205627441. Het bedrijf maccabi.org bevindt zich op het adres: Pierre Cohen, Royal Gem Hoveniersstraat 30-38 Box 124 Antwerp, 2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in maccabi.org zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van maccabi.org is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van maccabi.org is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van maccabi.org, openstaande posities, locatie van maccabi.org op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

maccabi.org is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is maccabi.org, company assigned to the tax number BE07205627441. The company maccabi.org is located at the address: Pierre Cohen, Royal Gem Hoveniersstraat 30-38 Box 124 Antwerp, 2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in maccabi.org were not found.
The main activity of maccabi.org is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of maccabi.org is not available. You also can look at reviews of maccabi.org, open positions, location of maccabi.org on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over maccabi.org, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf maccabi.org, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about maccabi.org, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company maccabi.org, employees, financial statistics.