Luc Pire

Contactgegevens Luc Pire: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luc Pire: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luc Pire

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 76 Rue Lesbroussart, Brussels, B-1050, België

Telefoon (phone): 32 2 7423800 32 2 7423800

Fax (fax): 32 2 7423811 32 2 7423811

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luc Pire: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luc Pire"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luc Pire"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luc Pire, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luc Pire. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luc Pire, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luc Pire. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luc Pire
Products information Luc Pire

BTW identificatienummer (tax): BE08185607910
Ondernemingsnummer: 7626129150
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Luc Pire zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luc Pire
(Get full report from official database of BE for Luc Pire)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luc Pire
Addition kinds of activities for Luc Pire

208501. Distiller's gedroogde korrels en oplosmiddelen, en alcohol | Distiller's dried grains and solubles, and alcohol
421599. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
22820206. Rayon garen, gemaakt van aangekocht filament: gooien, draaien | Rayon yarn, made from purchased filament: throwing, twisting
22980100. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
23370000. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
51910201. Luzerne | Alfalfa
78190100. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production

Werken bij Luc Pire: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luc Pire: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luc Pire. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luc Pire. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Zagerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

Zoek naar antwoorden van Luc Pire in sociale netwerken
Look for responds of Luc Pire in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luc Pire. Laat een reactie achter voor Luc Pire. Luc Pire bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luc Pire. Leave a respond for Luc Pire. Luc Pire on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luc Pire op de google maps. Adres en contacten Luc Pire
Location of Luc Pire on the google maps. Address and contacts of Luc Pire

Andere gerelateerde bedrijven als come Luc Pire Luc Pire: HANSEN-DE TOLLIS | JEAN-PAUL MEREAU | CHIRO DON BOSCO (MEISJES) | ELEKTRO SERVICE DEMEYER | EVERAERT P.

Other related companies as Luc Pire: HANSEN-DE TOLLIS | JEAN-PAUL MEREAU | CHIRO DON BOSCO (MEISJES) | ELEKTRO SERVICE DEMEYER | EVERAERT P.

Luc Pire is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Luc Pire, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08185607910. Het bedrijf Luc Pire bevindt zich op het adres: 76 Rue Lesbroussart, Brussels, B-1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Luc Pire zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Luc Pire is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luc Pire is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luc Pire, openstaande posities, locatie van Luc Pire op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Luc Pire is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Luc Pire, company assigned to the tax number BE08185607910. The company Luc Pire is located at the address: 76 Rue Lesbroussart, Brussels, B-1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Luc Pire were not found.
The main activity of Luc Pire is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Luc Pire is not available. You also can look at reviews of Luc Pire, open positions, location of Luc Pire on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luc Pire, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luc Pire, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luc Pire, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luc Pire, employees, financial statistics.