Lombard

Contactgegevens Lombard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lombard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lombard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ccial erasme BP 23 ch. de Lennik 806, Anderlecht Erasme, Brussels 1070, België

Telefoon (phone): 3227065150 3227065150

Fax (fax): 3227065149 3227065149

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lombard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lombard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lombard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lombard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lombard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lombard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lombard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lombard
Products information Lombard

BTW identificatienummer (tax): BE09659149169
Ondernemingsnummer: 1695983886
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Lombard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lombard
(Get full report from official database of BE for Lombard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lombard
Addition kinds of activities for Lombard

13899910. Modderdienst, olieveldboren | Mud service, oil field drilling
17420100. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
50490105. Precisie gereedschappen | Precision tools
75420000. wasstraten | Carwashes
87410000. Management diensten | Management services

Werken bij Lombard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lombard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lombard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lombard. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • DRINGENDE POETSHULP TE HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Herzele. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • SCHOONMAKER BIJ MENSEN THUIS (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: TRIXXO HOME TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke schoonmaak van een 7tal gezinnen in Binkom. Je beschikt over een rijbewijs B of kan je gemakkelijk in en rond Binkom met de fiets verplaatsen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Kelners m/v (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: HET KLAVERBLAD

    Type: Vaste Job

    Het Klaverblad is op zoek naar kelners om zijn team te versterken.

  • Logopedist (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

Zoek naar antwoorden van Lombard in sociale netwerken
Look for responds of Lombard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lombard. Laat een reactie achter voor Lombard. Lombard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lombard. Leave a respond for Lombard. Lombard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lombard op de google maps. Adres en contacten Lombard
Location of Lombard on the google maps. Address and contacts of Lombard

Andere gerelateerde bedrijven als come Lombard Lombard: DEXIA | MAISON MERCIER-DE GEEST | BILLBOARD | Philibert Dirk BVBA | MARK CORTENS

Other related companies as Lombard: DEXIA | MAISON MERCIER-DE GEEST | BILLBOARD | Philibert Dirk BVBA | MARK CORTENS

Lombard is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lombard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09659149169. Het bedrijf Lombard bevindt zich op het adres: Ccial erasme BP 23 ch. de Lennik 806, Anderlecht Erasme, Brussels 1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lombard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lombard is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lombard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lombard, openstaande posities, locatie van Lombard op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lombard is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lombard, company assigned to the tax number BE09659149169. The company Lombard is located at the address: Ccial erasme BP 23 ch. de Lennik 806, Anderlecht Erasme, Brussels 1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lombard were not found.
The main activity of Lombard is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lombard is not available. You also can look at reviews of Lombard, open positions, location of Lombard on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lombard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lombard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lombard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lombard, employees, financial statistics.