Logistic Organisation Group sprl

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Logistic Organisation Group sprl
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Logistic Organisation Group sprl

Contactgegevens Logistic Organisation Group sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Logistic Organisation Group sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Logistic Organisation Group sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Pesage 62/1, Brussels, Brussels BE, België

Telefoon (phone): 32-2-646.46.39 32-2-646.46.39

Fax (fax): 32-2-640.65.06 32-2-640.65.06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Logistic Organisation Group sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Logistic Organisation Group sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Logistic Organisation Group sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Logistic Organisation Group sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Logistic Organisation Group sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Logistic Organisation Group sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Logistic Organisation Group sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Logistic Organisation Group sprl
Products information Logistic Organisation Group sprl

BTW identificatienummer (tax): BE04639770507
Ondernemingsnummer: 9918426513
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Logistic Organisation Group sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Logistic Organisation Group sprl
(Get full report from official database of BE for Logistic Organisation Group sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Logistic Organisation Group sprl
Addition kinds of activities for Logistic Organisation Group sprl

34510000. Schroefmachine producten | Screw machine products
35599928. Afscheidingsapparatuur, magnetisch | Separation equipment, magnetic
72319901. Kappers | Hairdressers
79480101. Motorrijden | Motorcycle racing
83220503. Gezinsdienstbureau | Family service agency

Werken bij Logistic Organisation Group sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Logistic Organisation Group sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Logistic Organisation Group sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Logistic Organisation Group sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • huishoudhelden Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

Zoek naar antwoorden van Logistic Organisation Group sprl in sociale netwerken
Look for responds of Logistic Organisation Group sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Logistic Organisation Group sprl. Laat een reactie achter voor Logistic Organisation Group sprl. Logistic Organisation Group sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Logistic Organisation Group sprl. Leave a respond for Logistic Organisation Group sprl. Logistic Organisation Group sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Logistic Organisation Group sprl op de google maps. Adres en contacten Logistic Organisation Group sprl
Location of Logistic Organisation Group sprl on the google maps. Address and contacts of Logistic Organisation Group sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Logistic Organisation Group sprl Logistic Organisation Group sprl: F.O.R.E.M. | LE TONNEAU JALOUX | de Reuck Claire | JOSEPH BODY | FRANCIS PAULET

Other related companies as Logistic Organisation Group sprl: F.O.R.E.M. | LE TONNEAU JALOUX | de Reuck Claire | JOSEPH BODY | FRANCIS PAULET

Logistic Organisation Group sprl is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Logistic Organisation Group sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04639770507. Het bedrijf Logistic Organisation Group sprl bevindt zich op het adres: Avenue du Pesage 62/1, Brussels, Brussels BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 551,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Logistic Organisation Group sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Logistic Organisation Group sprl is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Logistic Organisation Group sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Logistic Organisation Group sprl, openstaande posities, locatie van Logistic Organisation Group sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Logistic Organisation Group sprl is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Logistic Organisation Group sprl, company assigned to the tax number BE04639770507. The company Logistic Organisation Group sprl is located at the address: Avenue du Pesage 62/1, Brussels, Brussels BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 551,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Logistic Organisation Group sprl were not found.
The main activity of Logistic Organisation Group sprl is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Logistic Organisation Group sprl is not available. You also can look at reviews of Logistic Organisation Group sprl, open positions, location of Logistic Organisation Group sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Logistic Organisation Group sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Logistic Organisation Group sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Logistic Organisation Group sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Logistic Organisation Group sprl, employees, financial statistics.