Lock-Tile Belgium NV

Contactgegevens Lock-Tile Belgium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lock-Tile Belgium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lock-Tile Belgium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eikenlei 51 A, Brecht, 2960, België

Telefoon (phone): 32 3 633 23 23 32 3 633 23 23

Fax (fax): 32 3 633 05 05 32 3 633 05 05

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lock-Tile Belgium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lock-Tile Belgium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lock-Tile Belgium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lock-Tile Belgium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lock-Tile Belgium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lock-Tile Belgium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lock-Tile Belgium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lock-Tile Belgium NV
Products information Lock-Tile Belgium NV

BTW identificatienummer (tax): BE03177764892
Ondernemingsnummer: 8998046875
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Lock-Tile Belgium NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lock-Tile Belgium NV
(Get full report from official database of BE for Lock-Tile Belgium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lock-Tile Belgium NV
Addition kinds of activities for Lock-Tile Belgium NV

308101. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
24930000. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
36510104. Klokradio's | Clock radios
36619906. Schakelborden, telefoon of telegraaf | Switchboards, telephone or telegraph
37699900. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
38230401. Analysatoren, industrieel proces type | Analyzers, industrial process type
50210204. Banken en banken | Sofas and couches
50230300. Venster meubilair | Window furnishings

Werken bij Lock-Tile Belgium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lock-Tile Belgium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lock-Tile Belgium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lock-Tile Belgium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • Gemotiveerde thuishelpers via dienstencheques (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp Regio Gent (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Adviseur-verkoper SHOWROOM SANITAIR ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FACQ

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

Zoek naar antwoorden van Lock-Tile Belgium NV in sociale netwerken
Look for responds of Lock-Tile Belgium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lock-Tile Belgium NV. Laat een reactie achter voor Lock-Tile Belgium NV. Lock-Tile Belgium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lock-Tile Belgium NV. Leave a respond for Lock-Tile Belgium NV. Lock-Tile Belgium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lock-Tile Belgium NV op de google maps. Adres en contacten Lock-Tile Belgium NV
Location of Lock-Tile Belgium NV on the google maps. Address and contacts of Lock-Tile Belgium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lock-Tile Belgium NV Lock-Tile Belgium NV: ROELANDSVELD | DE SPIEGELEER JEAN-PAUL | IMMOBILIERE VERT CHASSEUR | RODE KRUIS GROOT-ASSE | MARIACOR

Other related companies as Lock-Tile Belgium NV: ROELANDSVELD | DE SPIEGELEER JEAN-PAUL | IMMOBILIERE VERT CHASSEUR | RODE KRUIS GROOT-ASSE | MARIACOR

Lock-Tile Belgium NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lock-Tile Belgium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03177764892. Het bedrijf Lock-Tile Belgium NV bevindt zich op het adres: Eikenlei 51 A, Brecht, 2960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lock-Tile Belgium NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lock-Tile Belgium NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lock-Tile Belgium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lock-Tile Belgium NV, openstaande posities, locatie van Lock-Tile Belgium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lock-Tile Belgium NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lock-Tile Belgium NV, company assigned to the tax number BE03177764892. The company Lock-Tile Belgium NV is located at the address: Eikenlei 51 A, Brecht, 2960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lock-Tile Belgium NV were not found.
The main activity of Lock-Tile Belgium NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lock-Tile Belgium NV is not available. You also can look at reviews of Lock-Tile Belgium NV, open positions, location of Lock-Tile Belgium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lock-Tile Belgium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lock-Tile Belgium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lock-Tile Belgium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lock-Tile Belgium NV, employees, financial statistics.