LOCAL ANGELS GMBH

Contactgegevens LOCAL ANGELS GMBH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOCAL ANGELS GMBH: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOCAL ANGELS GMBH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASTRID PLIN KONINGIN 55, ANTWERPEN, BE 04740, België

Telefoon (phone): 17605023228 (+32-17605023228) 17605023228 (+32-17605023228)

Fax (fax): +32 (57) 630-12-27 +32 (57) 630-12-27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOCAL ANGELS GMBH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOCAL ANGELS GMBH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOCAL ANGELS GMBH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOCAL ANGELS GMBH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOCAL ANGELS GMBH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOCAL ANGELS GMBH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOCAL ANGELS GMBH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOCAL ANGELS GMBH
Products information LOCAL ANGELS GMBH

BTW identificatienummer (tax): BE06267669677
Ondernemingsnummer: 8750305175
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in LOCAL ANGELS GMBH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOCAL ANGELS GMBH
(Get full report from official database of BE for LOCAL ANGELS GMBH)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOCAL ANGELS GMBH
Addition kinds of activities for LOCAL ANGELS GMBH

233902. Vrouwen en missen 'culottes, knickers en shorts | Women's and misses' culottes, knickers and shorts
332101. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
333102. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
769299. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec
22219906. Voiles, synthetische vezel en zijde | Voiles, manmade fiber and silk
28699910. Gekloreerde oplosmiddelen | Chlorinated solvents
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive
76990103. Opstellen van instrument reparatie | Drafting instrument repair

Werken bij LOCAL ANGELS GMBH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOCAL ANGELS GMBH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOCAL ANGELS GMBH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOCAL ANGELS GMBH. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • REDDER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio NUKERKE (NUKERKE)

    Regio: NUKERKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van LOCAL ANGELS GMBH in sociale netwerken
Look for responds of LOCAL ANGELS GMBH in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOCAL ANGELS GMBH. Laat een reactie achter voor LOCAL ANGELS GMBH. LOCAL ANGELS GMBH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOCAL ANGELS GMBH. Leave a respond for LOCAL ANGELS GMBH. LOCAL ANGELS GMBH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOCAL ANGELS GMBH op de google maps. Adres en contacten LOCAL ANGELS GMBH
Location of LOCAL ANGELS GMBH on the google maps. Address and contacts of LOCAL ANGELS GMBH

Andere gerelateerde bedrijven als come LOCAL ANGELS GMBH LOCAL ANGELS GMBH: Goethals-Boute NV | Scruples | Van Malder E | MASCARA | Gaya

Other related companies as LOCAL ANGELS GMBH: Goethals-Boute NV | Scruples | Van Malder E | MASCARA | Gaya

LOCAL ANGELS GMBH is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOCAL ANGELS GMBH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06267669677. Het bedrijf LOCAL ANGELS GMBH bevindt zich op het adres: ASTRID PLIN KONINGIN 55, ANTWERPEN, BE 04740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LOCAL ANGELS GMBH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOCAL ANGELS GMBH is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOCAL ANGELS GMBH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOCAL ANGELS GMBH, openstaande posities, locatie van LOCAL ANGELS GMBH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOCAL ANGELS GMBH is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOCAL ANGELS GMBH, company assigned to the tax number BE06267669677. The company LOCAL ANGELS GMBH is located at the address: ASTRID PLIN KONINGIN 55, ANTWERPEN, BE 04740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LOCAL ANGELS GMBH were not found.
The main activity of LOCAL ANGELS GMBH is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LOCAL ANGELS GMBH is not available. You also can look at reviews of LOCAL ANGELS GMBH, open positions, location of LOCAL ANGELS GMBH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOCAL ANGELS GMBH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOCAL ANGELS GMBH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOCAL ANGELS GMBH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOCAL ANGELS GMBH, employees, financial statistics.