linux be

Contactgegevens linux be: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data linux be: address, phone, fax, email, website, opening hours

linux be

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de la Meuse, 23, Jambes, Namur 5100, België

Telefoon (phone): 32-81-300648 32-81-300648

Fax (fax): 32-81-300139 32-81-300139

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) linux be: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "linux be"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "linux be"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van linux be, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen linux be. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of linux be, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees linux be. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti linux be
Products information linux be

BTW identificatienummer (tax): BE02660308837
Ondernemingsnummer: 2578735351
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in linux be zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor linux be
(Get full report from official database of BE for linux be)

Aanvulling soorten activiteiten voor linux be
Addition kinds of activities for linux be

333901. Lood en zink | Lead and zinc
871102. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
16290103. Dam constructie | Dam construction
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
22410300. Stoffen tapes | Fabric tapes
24310110. Louver deuren: hout | Louver doors: wood
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace
41110401. Commuter rail passagier operatie | Commuter rail passenger operation
59329901. Bouwmaterialen, tweedehands | Building materials, secondhand

Werken bij linux be: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in linux be: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor linux be. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for linux be. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Huishoudhulp/Poetshulp Borgloon (met dienstencheques) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Psycholoog met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze afdeling psychologie zijn wij op zoek naar een extra collega met ervaring Heb je zin in een job in een centrum waar je echt je eigen ding kan uitbouwen? Heb je zin in het werken in een multidisciplinaire context? Ben je een doener? Wil je graag je eigen nest uitbouwen? Heb je enkele dingen die je graag wil realiseren? Wij helpen je daarbij. Opgelet dit is een job op zelfstandige basis. Je dient kwalitatieve behandeling te kunnen geven, zelfstandig (in teamverbang uiteraard) te kunnen werken. Op onze website www.balanSS.be kan je ons als iets beter leren kennen. Voel je het al kriebelen? Kom dan even kennismaken

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van linux be in sociale netwerken
Look for responds of linux be in social networks

Lees alle opmerkingen voor linux be. Laat een reactie achter voor linux be. linux be bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for linux be. Leave a respond for linux be. linux be on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie linux be op de google maps. Adres en contacten linux be
Location of linux be on the google maps. Address and contacts of linux be

Andere gerelateerde bedrijven als come linux be linux be: LES POMPES FUNبBRES MINTEN | DE BOUVIER HONDENSPECIAL | Coiffure Madame | SUD INFOR | DE COOMAN

Other related companies as linux be: LES POMPES FUNبBRES MINTEN | DE BOUVIER HONDENSPECIAL | Coiffure Madame | SUD INFOR | DE COOMAN

linux be is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is linux be, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02660308837. Het bedrijf linux be bevindt zich op het adres: Boulevard de la Meuse, 23, Jambes, Namur 5100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in linux be zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van linux be is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van linux be is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van linux be, openstaande posities, locatie van linux be op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

linux be is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is linux be, company assigned to the tax number BE02660308837. The company linux be is located at the address: Boulevard de la Meuse, 23, Jambes, Namur 5100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in linux be were not found.
The main activity of linux be is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of linux be is not available. You also can look at reviews of linux be, open positions, location of linux be on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over linux be, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf linux be, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about linux be, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company linux be, employees, financial statistics.