Linckx & Fils

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Linckx & Fils
Private companiesHealth Services • Linckx & Fils

Contactgegevens Linckx & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Linckx & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

Linckx & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Garibaldi street, 84 - 90, Brussels, 1060, België

Telefoon (phone): 32 2 374 44 87 32 2 374 44 87

Fax (fax): 32 2 374 44 87 32 2 374 44 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Linckx & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Linckx & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Linckx & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Linckx & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Linckx & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Linckx & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Linckx & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Linckx & Fils
Products information Linckx & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE04065460205
Ondernemingsnummer: 6405273437
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Linckx & Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Linckx & Fils
(Get full report from official database of BE for Linckx & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor Linckx & Fils
Addition kinds of activities for Linckx & Fils

414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
594599. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec
07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
22730502. Tapijten, gevlochten en vastgemaakt | Rugs, braided and hooked
22980205. Zachte vezelkoord en touw | Soft fiber cordage and twine
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper

Werken bij Linckx & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Linckx & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Linckx & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Linckx & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • FT ADVISOR WINTERSPORT HARDWARE (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als specialist adviseur verantwoordelijk voor professioneel advies en begeleiding van A-Z Je hebt kennis techniciteit hardware wintersport Je werkt in een voltijds systeem 38u op weekbasis Je werkt en denkt mee op vlak van verkoopadvies, visual merchandising, presentatie,… Je blijft up-to-date betreft fashion tendensen en trends Je streeft in team om een sterke kwalitatieve service te bieden aan onze klant

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Verkoper/Verkoopster (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Als Student Verkoper / Verkoopster geef je graag advies en staan klanten voor jou centraal! Zowel in de winkel als aan de paskamers verleen je specifiek advies bij de verkoop van jeans of andere kledij. Je bent aanspreekpunt voor de klanten. Je werkt graag in teamverband Je houdt van afwisseling: naast verkoop zul je ook leveringen uitpakken, visual merchandising verzorgen, kassa, etc...

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

Zoek naar antwoorden van Linckx & Fils in sociale netwerken
Look for responds of Linckx & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor Linckx & Fils. Laat een reactie achter voor Linckx & Fils. Linckx & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Linckx & Fils. Leave a respond for Linckx & Fils. Linckx & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Linckx & Fils op de google maps. Adres en contacten Linckx & Fils
Location of Linckx & Fils on the google maps. Address and contacts of Linckx & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come Linckx & Fils Linckx & Fils: CATHةRINE LENOUVEL | GARAGE ROUXHET | PARMENTIER | Saucez R | ARLETTE REYGEL

Other related companies as Linckx & Fils: CATHةRINE LENOUVEL | GARAGE ROUXHET | PARMENTIER | Saucez R | ARLETTE REYGEL

Linckx & Fils is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Linckx & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04065460205. Het bedrijf Linckx & Fils bevindt zich op het adres: Garibaldi street, 84 - 90, Brussels, 1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Linckx & Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Linckx & Fils is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Linckx & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Linckx & Fils, openstaande posities, locatie van Linckx & Fils op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Linckx & Fils is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Linckx & Fils, company assigned to the tax number BE04065460205. The company Linckx & Fils is located at the address: Garibaldi street, 84 - 90, Brussels, 1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Linckx & Fils were not found.
The main activity of Linckx & Fils is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Linckx & Fils is not available. You also can look at reviews of Linckx & Fils, open positions, location of Linckx & Fils on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Linckx & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Linckx & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Linckx & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Linckx & Fils, employees, financial statistics.