LIMBU

Contactgegevens LIMBU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMBU: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMBU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 24 av. des Demineurs, STAVELOT, LIEGE 4970, België

Telefoon (phone): 32 80 862574 32 80 862574

Fax (fax): +32 (87) 268-19-37 +32 (87) 268-19-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMBU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMBU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMBU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMBU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMBU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMBU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMBU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMBU
Products information LIMBU

BTW identificatienummer (tax): BE07421783447
Ondernemingsnummer: 4800170898
Hoofdstad (capital): 565,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in LIMBU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMBU
(Get full report from official database of BE for LIMBU)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMBU
Addition kinds of activities for LIMBU

072302. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
371300. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
608299. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
28139908. Lachgas | Nitrous oxide
35419904. Elektronische ontladingsmetalen snijwerktuigen | Electron-discharge metal cutting machine tools
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
50120306. sneeuwscooters | Snowmobiles
51450203. Popcorn en benodigdheden | Popcorn and supplies
65149901. Woongebouw, vier of minder eenheden: werking | Residential building, four or fewer units: operation

Werken bij LIMBU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMBU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMBU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMBU. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

Zoek naar antwoorden van LIMBU in sociale netwerken
Look for responds of LIMBU in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMBU. Laat een reactie achter voor LIMBU. LIMBU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMBU. Leave a respond for LIMBU. LIMBU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMBU op de google maps. Adres en contacten LIMBU
Location of LIMBU on the google maps. Address and contacts of LIMBU

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMBU LIMBU: Van Keer G | TRAITEUR INDOCHINE | FA. DEBECKER MICHEL | Loratex BVBA | PIERRE TREFOIS

Other related companies as LIMBU: Van Keer G | TRAITEUR INDOCHINE | FA. DEBECKER MICHEL | Loratex BVBA | PIERRE TREFOIS

LIMBU is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMBU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07421783447. Het bedrijf LIMBU bevindt zich op het adres: 24 av. des Demineurs, STAVELOT, LIEGE 4970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 565,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LIMBU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIMBU is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMBU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMBU, openstaande posities, locatie van LIMBU op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIMBU is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMBU, company assigned to the tax number BE07421783447. The company LIMBU is located at the address: 24 av. des Demineurs, STAVELOT, LIEGE 4970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 565,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LIMBU were not found.
The main activity of LIMBU is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMBU is not available. You also can look at reviews of LIMBU, open positions, location of LIMBU on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMBU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMBU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMBU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMBU, employees, financial statistics.