LIEVEN VAN NESTE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • LIEVEN VAN NESTE
Private companiesAgricultural Services • LIEVEN VAN NESTE

Contactgegevens LIEVEN VAN NESTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN VAN NESTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN VAN NESTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800, België

Telefoon (phone): 3251201000 3251201000

Fax (fax): 3251205000 3251205000

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN VAN NESTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN VAN NESTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN VAN NESTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN VAN NESTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN VAN NESTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN VAN NESTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN VAN NESTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN VAN NESTE
Products information LIEVEN VAN NESTE

BTW identificatienummer (tax): BE06670593261
Ondernemingsnummer: 7328399658
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LIEVEN VAN NESTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN VAN NESTE
(Get full report from official database of BE for LIEVEN VAN NESTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN VAN NESTE
Addition kinds of activities for LIEVEN VAN NESTE

01799906. Kiwi boerderij | Kiwi farm
33540102. Spoelen, staaf, geëxtrudeerd, aluminium | Coils, rod, extruded, aluminum
35599915. Metalen afwerkingsapparatuur voor plating, enz. | Metal finishing equipment for plating, etc.
79299904. entertainers | Entertainers
80590000. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec

Werken bij LIEVEN VAN NESTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN VAN NESTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN VAN NESTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN VAN NESTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Gepassioneeerde machine-operator (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterk groeiend en bloeiend bedrijf actief in cosmetica en huishoudproducten, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe, enthousiaste collega's om hun team te versterken! Je staat in voor de bediening van één of meerdere installaties (opstarten, stilleggen, afstellen, parameters bijstellen). Je staat ook in voor het eerstelijnsonderhoud en controleert de productiekwaliteit. Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving. We bieden je een vaste job in een groeiend bedrijf met een interessante verloning. Je maakt deel uit van een tof team in een bedrijf met een aangename werksfeer!

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Hoger Redder Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

    Type: Vaste Job

    Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - Prov A'pen - Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • Interim Verpleegkundige GLABBEEK (nachten) (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Glabbeek zijn we heel dringend op zoek naar verpleegkundigen die deze maand (en de komende maanden) een aantal nachten kunnen draaien. Je geeft zelf aan welke nachten je kan werken en werkt via dagcontracten. Perfect te combineren met je vaste job dus!

  • STAGAIR(E) Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdevelopment. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdeveloper. Als stagiair webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van LIEVEN VAN NESTE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN VAN NESTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN VAN NESTE. Laat een reactie achter voor LIEVEN VAN NESTE. LIEVEN VAN NESTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN VAN NESTE. Leave a respond for LIEVEN VAN NESTE. LIEVEN VAN NESTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN VAN NESTE op de google maps. Adres en contacten LIEVEN VAN NESTE
Location of LIEVEN VAN NESTE on the google maps. Address and contacts of LIEVEN VAN NESTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN VAN NESTE LIEVEN VAN NESTE: BRUSSELS RELOCATION | BELARTAL | ROYAL LINTHOUT BC W.S.L. | CHARLEROI CENTER | Fluke Belgium SA

Other related companies as LIEVEN VAN NESTE: BRUSSELS RELOCATION | BELARTAL | ROYAL LINTHOUT BC W.S.L. | CHARLEROI CENTER | Fluke Belgium SA

LIEVEN VAN NESTE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN VAN NESTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06670593261. Het bedrijf LIEVEN VAN NESTE bevindt zich op het adres: ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LIEVEN VAN NESTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN VAN NESTE is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN VAN NESTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN VAN NESTE, openstaande posities, locatie van LIEVEN VAN NESTE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIEVEN VAN NESTE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN VAN NESTE, company assigned to the tax number BE06670593261. The company LIEVEN VAN NESTE is located at the address: ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LIEVEN VAN NESTE were not found.
The main activity of LIEVEN VAN NESTE is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN VAN NESTE is not available. You also can look at reviews of LIEVEN VAN NESTE, open positions, location of LIEVEN VAN NESTE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN VAN NESTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN VAN NESTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN VAN NESTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN VAN NESTE, employees, financial statistics.