LIEVEN VAN NESTE

Contactgegevens LIEVEN VAN NESTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN VAN NESTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN VAN NESTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800, België

Telefoon (phone): 3251201000 3251201000

Fax (fax): 3251205000 3251205000

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN VAN NESTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN VAN NESTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN VAN NESTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN VAN NESTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN VAN NESTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN VAN NESTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN VAN NESTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN VAN NESTE
Products information LIEVEN VAN NESTE

BTW identificatienummer (tax): BE06412963867
Ondernemingsnummer: 7323455810
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LIEVEN VAN NESTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN VAN NESTE
(Get full report from official database of BE for LIEVEN VAN NESTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN VAN NESTE
Addition kinds of activities for LIEVEN VAN NESTE

805299. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec
22110502. Cheviots, katoen | Cheviots, cotton
28219900. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
35520209. Looms, textielmachines | Looms, textile machinery
51310205. labels | Labels

Werken bij LIEVEN VAN NESTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN VAN NESTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN VAN NESTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN VAN NESTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • Machine operator (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met andere medewerkers om de productie/laad- en losactiviteiten zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt positief mee aan de voorziene planning waarbij veiligheid en kwaliteit behoren tot je prioritaire taken. Je verzorgt de operaties, bent flexibel en helpt mee om de productie te realiseren. Zo zal je ook instaan voor het overladen van bulk naar big bags of zakken van 25 kg. Fysiek werk is dus voor jou geen probleem.

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

  • ENTHOUSIASTE STUDENTEN VOOR JUICE BAR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Studentenjob

    - Hartelijk verwelkomen van klanten - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Sappen en smoothies « à la minute » maken - Opening en sluiting van de winkel

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van LIEVEN VAN NESTE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN VAN NESTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN VAN NESTE. Laat een reactie achter voor LIEVEN VAN NESTE. LIEVEN VAN NESTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN VAN NESTE. Leave a respond for LIEVEN VAN NESTE. LIEVEN VAN NESTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN VAN NESTE op de google maps. Adres en contacten LIEVEN VAN NESTE
Location of LIEVEN VAN NESTE on the google maps. Address and contacts of LIEVEN VAN NESTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN VAN NESTE LIEVEN VAN NESTE: DRAGON POWER | Devina Pralines NV | E.D. & A. Industrial Electronics | MAGDA HILLAERT | Colin Phillips

Other related companies as LIEVEN VAN NESTE: DRAGON POWER | Devina Pralines NV | E.D. & A. Industrial Electronics | MAGDA HILLAERT | Colin Phillips

LIEVEN VAN NESTE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN VAN NESTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06412963867. Het bedrijf LIEVEN VAN NESTE bevindt zich op het adres: ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LIEVEN VAN NESTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN VAN NESTE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN VAN NESTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN VAN NESTE, openstaande posities, locatie van LIEVEN VAN NESTE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIEVEN VAN NESTE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN VAN NESTE, company assigned to the tax number BE06412963867. The company LIEVEN VAN NESTE is located at the address: ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 481,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LIEVEN VAN NESTE were not found.
The main activity of LIEVEN VAN NESTE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN VAN NESTE is not available. You also can look at reviews of LIEVEN VAN NESTE, open positions, location of LIEVEN VAN NESTE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN VAN NESTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN VAN NESTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN VAN NESTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN VAN NESTE, employees, financial statistics.