LIEVEN VAN NESTE

Contactgegevens LIEVEN VAN NESTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN VAN NESTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN VAN NESTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800, België

Telefoon (phone): 3251201000 3251201000

Fax (fax): 3251205000 3251205000

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN VAN NESTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN VAN NESTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN VAN NESTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN VAN NESTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN VAN NESTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN VAN NESTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN VAN NESTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN VAN NESTE
Products information LIEVEN VAN NESTE

BTW identificatienummer (tax): BE01270263671
Ondernemingsnummer: 9066986083
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LIEVEN VAN NESTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN VAN NESTE
(Get full report from official database of BE for LIEVEN VAN NESTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN VAN NESTE
Addition kinds of activities for LIEVEN VAN NESTE

342903. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware
32629904. Servies, glanzend china | Tableware, vitreous china
35450204. Dressers, schuurwiel: diamantpunt of andere | Dressers, abrasive wheel: diamond point or other
55999903. Golfkar, aangedreven | Golf cart, powered
96119902. Economisch ontwikkelingsbureau, overheid | Economic development agency, government

Werken bij LIEVEN VAN NESTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN VAN NESTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN VAN NESTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN VAN NESTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

  • INPAKKER 2 PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als inpakker verantwoordelijk voor de verpakking van de geproduceerde plastic artikelen. Je bent verantwoordelijk voor de visuele controles. Je zorgt bovendien voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Student administratief werk (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde student voor 1 halve dag in de week. Dit om te helpen in de administratie

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Jobstudent (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Brainbridge - ICT-Architect (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description Het hoofddoel van deze opdracht is het ontwerpen en documenteren van de detail applicatie architectuur voor onze digitale consumer channels Web en app. Je begeleidt keuzes in architectuur en technische platformen in overleg met de enterprise Architect. De klant wenst zijn digitale capabilities uitbreiden in volgende areas: uitbouwen van een selfcare portaal en verbeteringen in online care channels uitbouwen van mobile friendly eCare portalen en seamless payments solutions opbouwen en exploiteren van de customer intelligence in customer experiences (consuming intel, ingestion van data) Verbeteringen in uptime en robustheid van de channels Ontkoppelingen van front end en CMS en backend en meer evolueren naar MicroServices,headless CMS, API mgmt Reuse van code en ervaringen tussen Web en app development React; React-native Exposen van services zoals tickets en service via open data ecosysteem , NetEx, GTFS Industrialiseren van mass personalization Responsibilities Je opdracht bestaat erin om mee te bepalen welke technische capabilities we hiervoor moeten opbouwen en de uitrol hiervan te begeleiden/uit te voeren. Als solution Architect heb je een technische focus, maar ook toch een functionele voeling met de materie. Samen met specifieke platform experten eg (de data platform Architect en data engineer) werk je de technische Web en app roadmap uit om de gewenste experience te kunnen leveren tot bij de eindklant via diverse kanalen Web en app. Identificeert de technische risico's Bijv. mogelijke performance issues, externe afhankelijkheden, beschikbaarheid... Je bewaakt de technische integriteit en de consistentie van de uiteindelijke oplossing van concept, design,implementatie tot overdracht naar beheer Profile Technical skills: Aantoonbare ervaring als solution-Architect in een specifiek domein (applicatie-architectuur, Web en app technologieën HTML5/JavaScript, performante, schaalbare en betrouwbare Web oplossingen, API gedreven ecosystemen, Identificatie oplossingen, Marketing Automation oplossingen, Customer Data Platform oplossingen, Content Management oplossingen, Verkoop en betaling oplossingen, Case management en CRM oplossingen, Hybrid Cloud/On Premise infrastructure ...). Je kunt je ervaring uit vorige relevante make, rent, buy beslissingen meenemen om ons te versnellen. Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische/engineering of bedrijfseconomische achtergrond. Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 5 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Architecturaal conceptueel vaardig en ervaren. Enterprise-Architect ofwel specialist-Architect in een specifiek domein (netwerking, veiligeheid, serverinfratsructuur, applicatie-architectuur, ERP, ECM platformen, Datawarehouse en BI, ...). MET CERTIFICATIE. taalvereiste: Nederlandstalig op Europees CEFR-niveau C2. Grondige Kennis van alle domeinen plus bewezen specialist-Architect in minstens 1 specialistisch domeinen (zie vereisten). Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en... ...

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van LIEVEN VAN NESTE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN VAN NESTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN VAN NESTE. Laat een reactie achter voor LIEVEN VAN NESTE. LIEVEN VAN NESTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN VAN NESTE. Leave a respond for LIEVEN VAN NESTE. LIEVEN VAN NESTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN VAN NESTE op de google maps. Adres en contacten LIEVEN VAN NESTE
Location of LIEVEN VAN NESTE on the google maps. Address and contacts of LIEVEN VAN NESTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN VAN NESTE LIEVEN VAN NESTE: COIFFURE JOSIANE | MIROITERIE THIRY | Tobback C | EMIEL BEYL | TRAFIC

Other related companies as LIEVEN VAN NESTE: COIFFURE JOSIANE | MIROITERIE THIRY | Tobback C | EMIEL BEYL | TRAFIC

LIEVEN VAN NESTE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN VAN NESTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01270263671. Het bedrijf LIEVEN VAN NESTE bevindt zich op het adres: ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in LIEVEN VAN NESTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN VAN NESTE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN VAN NESTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN VAN NESTE, openstaande posities, locatie van LIEVEN VAN NESTE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIEVEN VAN NESTE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN VAN NESTE, company assigned to the tax number BE01270263671. The company LIEVEN VAN NESTE is located at the address: ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in LIEVEN VAN NESTE were not found.
The main activity of LIEVEN VAN NESTE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN VAN NESTE is not available. You also can look at reviews of LIEVEN VAN NESTE, open positions, location of LIEVEN VAN NESTE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN VAN NESTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN VAN NESTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN VAN NESTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN VAN NESTE, employees, financial statistics.