LABEDA ASSETS MANAGEME

Contactgegevens LABEDA ASSETS MANAGEME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABEDA ASSETS MANAGEME: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABEDA ASSETS MANAGEME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 74 av. des Mimosas, BRUSSEL, 1150, België

Telefoon (phone): 32 2 731 48 98 32 2 731 48 98

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABEDA ASSETS MANAGEME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABEDA ASSETS MANAGEME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABEDA ASSETS MANAGEME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABEDA ASSETS MANAGEME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABEDA ASSETS MANAGEME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABEDA ASSETS MANAGEME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABEDA ASSETS MANAGEME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABEDA ASSETS MANAGEME
Products information LABEDA ASSETS MANAGEME

BTW identificatienummer (tax): BE03235168457
Ondernemingsnummer: 3194244384
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in LABEDA ASSETS MANAGEME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABEDA ASSETS MANAGEME
(Get full report from official database of BE for LABEDA ASSETS MANAGEME)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABEDA ASSETS MANAGEME
Addition kinds of activities for LABEDA ASSETS MANAGEME

12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
20510204. Croissants, behalve bevroren | Croissants, except frozen
36639900. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
59620100. Voeding automaten | Food vending machines
65120101. Bankgebouw operatie | Bank building operation
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)

Werken bij LABEDA ASSETS MANAGEME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABEDA ASSETS MANAGEME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABEDA ASSETS MANAGEME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABEDA ASSETS MANAGEME. Looking for open vacancies in other companies

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Polyvalente arbeiders die losse dagen in de week kunnen werken : dagwerk ! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een brouwerij voert u allerhande productietaken uit. Dit betreft losse arbeid.

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Commercieel medewerker binnendienst DUITSE MARKT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als commercieel medewerker DUITSE MARKT ben je verantwoordelijk voor: ? Bestellingen beheren (via telefoon fax mail) ? Administratieve verwerking van orders ? Opvolgen van leveringstermijnen ? Contact met klanten ivm leveringen en termijnen ? Aanspreekpunt voor klanten ? Opmaken van facturen ? Klachtenbehandeling

  • Huishoudhulp Regio Evergem/Wippelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Evergem en Wippelgem Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

Zoek naar antwoorden van LABEDA ASSETS MANAGEME in sociale netwerken
Look for responds of LABEDA ASSETS MANAGEME in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABEDA ASSETS MANAGEME. Laat een reactie achter voor LABEDA ASSETS MANAGEME. LABEDA ASSETS MANAGEME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABEDA ASSETS MANAGEME. Leave a respond for LABEDA ASSETS MANAGEME. LABEDA ASSETS MANAGEME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABEDA ASSETS MANAGEME op de google maps. Adres en contacten LABEDA ASSETS MANAGEME
Location of LABEDA ASSETS MANAGEME on the google maps. Address and contacts of LABEDA ASSETS MANAGEME

Andere gerelateerde bedrijven als come LABEDA ASSETS MANAGEME LABEDA ASSETS MANAGEME: PLAINE DES COQUER?ES | Acute Engineering SPRL | O.C.M.W. | MAISON LIVRE & CAETERA | ANDR? S.

Other related companies as LABEDA ASSETS MANAGEME: PLAINE DES COQUER?ES | Acute Engineering SPRL | O.C.M.W. | MAISON LIVRE & CAETERA | ANDR? S.

LABEDA ASSETS MANAGEME is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABEDA ASSETS MANAGEME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03235168457. Het bedrijf LABEDA ASSETS MANAGEME bevindt zich op het adres: 74 av. des Mimosas, BRUSSEL, 1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LABEDA ASSETS MANAGEME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABEDA ASSETS MANAGEME is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABEDA ASSETS MANAGEME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABEDA ASSETS MANAGEME, openstaande posities, locatie van LABEDA ASSETS MANAGEME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LABEDA ASSETS MANAGEME is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABEDA ASSETS MANAGEME, company assigned to the tax number BE03235168457. The company LABEDA ASSETS MANAGEME is located at the address: 74 av. des Mimosas, BRUSSEL, 1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LABEDA ASSETS MANAGEME were not found.
The main activity of LABEDA ASSETS MANAGEME is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LABEDA ASSETS MANAGEME is not available. You also can look at reviews of LABEDA ASSETS MANAGEME, open positions, location of LABEDA ASSETS MANAGEME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABEDA ASSETS MANAGEME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABEDA ASSETS MANAGEME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABEDA ASSETS MANAGEME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABEDA ASSETS MANAGEME, employees, financial statistics.