Kris Ameryckx

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Kris Ameryckx
Private companiesMetal Mining • Kris Ameryckx

Contactgegevens Kris Ameryckx: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kris Ameryckx: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kris Ameryckx

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Wandstraat 209-213, Brussel, 1020, België

Telefoon (phone): 32-2-264.99.37 32-2-264.99.37

Fax (fax): 32-2-262.16.80 32-2-262.16.80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kris Ameryckx: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kris Ameryckx"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kris Ameryckx"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kris Ameryckx, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kris Ameryckx. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kris Ameryckx, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kris Ameryckx. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kris Ameryckx
Products information Kris Ameryckx

BTW identificatienummer (tax): BE04817474365
Ondernemingsnummer: 8530578613
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 776,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Kris Ameryckx zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kris Ameryckx
(Get full report from official database of BE for Kris Ameryckx)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kris Ameryckx
Addition kinds of activities for Kris Ameryckx

27890305. Boeken, tijdschriften of pamfleten opnieuw opnemen | Rebinding books, magazines, or pamphlets
29510103. Gecreosoteerde houten plaveiselblokken | Creosoted wood paving blocks
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
32690104. Keukenartikelen, grof aardewerk | Kitchen articles, coarse earthenware
35310402. Batching planten, voor aggregaat beton en bulk cement | Batching plants, for aggregate concrete and bulk cement
39939902. Reclame nieuwigheden | Advertising novelties
50460203. Verkoopautomaten, munteenheid | Vending machines, coin-operated
57149903. Slip covers | Slip covers

Werken bij Kris Ameryckx: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kris Ameryckx: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kris Ameryckx. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kris Ameryckx. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent bouwkunde (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van Kris Ameryckx in sociale netwerken
Look for responds of Kris Ameryckx in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kris Ameryckx. Laat een reactie achter voor Kris Ameryckx. Kris Ameryckx bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kris Ameryckx. Leave a respond for Kris Ameryckx. Kris Ameryckx on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kris Ameryckx op de google maps. Adres en contacten Kris Ameryckx
Location of Kris Ameryckx on the google maps. Address and contacts of Kris Ameryckx

Andere gerelateerde bedrijven als come Kris Ameryckx Kris Ameryckx: Desmet R | De Preter Corina | WEGIMONT SOUMAGNE T.C. | GARAGE WILLEMS RONNY CV | LEMAIRE FRERES

Other related companies as Kris Ameryckx: Desmet R | De Preter Corina | WEGIMONT SOUMAGNE T.C. | GARAGE WILLEMS RONNY CV | LEMAIRE FRERES

Kris Ameryckx is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kris Ameryckx, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04817474365. Het bedrijf Kris Ameryckx bevindt zich op het adres: De Wandstraat 209-213, Brussel, 1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 776,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Kris Ameryckx zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kris Ameryckx is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kris Ameryckx is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kris Ameryckx, openstaande posities, locatie van Kris Ameryckx op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kris Ameryckx is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kris Ameryckx, company assigned to the tax number BE04817474365. The company Kris Ameryckx is located at the address: De Wandstraat 209-213, Brussel, 1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 776,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Kris Ameryckx were not found.
The main activity of Kris Ameryckx is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kris Ameryckx is not available. You also can look at reviews of Kris Ameryckx, open positions, location of Kris Ameryckx on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kris Ameryckx, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kris Ameryckx, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kris Ameryckx, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kris Ameryckx, employees, financial statistics.