KMO- MILIEUCONSULTING

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • KMO- MILIEUCONSULTING
Private companiesInsurance Carriers • KMO- MILIEUCONSULTING

Contactgegevens KMO- MILIEUCONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KMO- MILIEUCONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

KMO- MILIEUCONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEKKERSPUTSTRAAT 174 GENT, 9000, België

Telefoon (phone): 3292364874 3292364874

Fax (fax): 3292364863 3292364863

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KMO- MILIEUCONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KMO- MILIEUCONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KMO- MILIEUCONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KMO- MILIEUCONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KMO- MILIEUCONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KMO- MILIEUCONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KMO- MILIEUCONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KMO- MILIEUCONSULTING
Products information KMO- MILIEUCONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE06250915527
Ondernemingsnummer: 7128448486
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in KMO- MILIEUCONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KMO- MILIEUCONSULTING
(Get full report from official database of BE for KMO- MILIEUCONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor KMO- MILIEUCONSULTING
Addition kinds of activities for KMO- MILIEUCONSULTING

8733. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
20649907. Fudge (snoep) | Fudge (candy)
26119902. Pulp geproduceerd uit niet-houtvezelbasis, in ieder geval | Pulp produced from non-wood fiber base, nec
34230000. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
34430801. Ruiten, metalen plaat | Chutes, metal plate
51690103. Chloor | Chlorine
89990202. Wenskaart schilderij met de hand | Greeting card painting by hand

Werken bij KMO- MILIEUCONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KMO- MILIEUCONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KMO- MILIEUCONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KMO- MILIEUCONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

    Regio: BOORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

Zoek naar antwoorden van KMO- MILIEUCONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of KMO- MILIEUCONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor KMO- MILIEUCONSULTING. Laat een reactie achter voor KMO- MILIEUCONSULTING. KMO- MILIEUCONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KMO- MILIEUCONSULTING. Leave a respond for KMO- MILIEUCONSULTING. KMO- MILIEUCONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KMO- MILIEUCONSULTING op de google maps. Adres en contacten KMO- MILIEUCONSULTING
Location of KMO- MILIEUCONSULTING on the google maps. Address and contacts of KMO- MILIEUCONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come KMO- MILIEUCONSULTING KMO- MILIEUCONSULTING: Svemar BVBA | PHILIPPE BOUCHE | ANDRE MARCHAND | K. DEVER | Eco-Copy

Other related companies as KMO- MILIEUCONSULTING: Svemar BVBA | PHILIPPE BOUCHE | ANDRE MARCHAND | K. DEVER | Eco-Copy

KMO- MILIEUCONSULTING is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KMO- MILIEUCONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06250915527. Het bedrijf KMO- MILIEUCONSULTING bevindt zich op het adres: NEKKERSPUTSTRAAT 174 GENT, 9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in KMO- MILIEUCONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KMO- MILIEUCONSULTING is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KMO- MILIEUCONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KMO- MILIEUCONSULTING, openstaande posities, locatie van KMO- MILIEUCONSULTING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KMO- MILIEUCONSULTING is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KMO- MILIEUCONSULTING, company assigned to the tax number BE06250915527. The company KMO- MILIEUCONSULTING is located at the address: NEKKERSPUTSTRAAT 174 GENT, 9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in KMO- MILIEUCONSULTING were not found.
The main activity of KMO- MILIEUCONSULTING is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KMO- MILIEUCONSULTING is not available. You also can look at reviews of KMO- MILIEUCONSULTING, open positions, location of KMO- MILIEUCONSULTING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KMO- MILIEUCONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KMO- MILIEUCONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KMO- MILIEUCONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KMO- MILIEUCONSULTING, employees, financial statistics.