Klos Consultancy

Contactgegevens Klos Consultancy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klos Consultancy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Klos Consultancy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Linthoutstraat 104, Liedekerke, B-1770, België

Telefoon (phone): 31 34 8411160 (+32-31 34 8411160) 31 34 8411160 (+32-31 34 8411160)

Fax (fax): 31 34 8425582 (+32-31 34 8425582) 31 34 8425582 (+32-31 34 8425582)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klos Consultancy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klos Consultancy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klos Consultancy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klos Consultancy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klos Consultancy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klos Consultancy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klos Consultancy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klos Consultancy
Products information Klos Consultancy

BTW identificatienummer (tax): BE04193176269
Ondernemingsnummer: 7703033447
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 439,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Klos Consultancy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klos Consultancy
(Get full report from official database of BE for Klos Consultancy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Klos Consultancy
Addition kinds of activities for Klos Consultancy

3952. Loodpotloden en kunstgoederen | Lead pencils and art goods
20450200. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
23230101. Boogbanden, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Bow ties, men's and boys': made from purchased materials
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
38610202. Ontwikkelende machines en uitrusting, stilstaande of bewegende beelden | Developing machines and equipment, still or motion picture
44910102. Stevedoring | Stevedoring
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
83999904. Fondsverhogende organisatie, zonder kosten | Fund raising organization, non-fee basis

Werken bij Klos Consultancy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klos Consultancy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klos Consultancy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klos Consultancy. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student administratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

  • Freelance docent 'webdesigner' campus Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

Zoek naar antwoorden van Klos Consultancy in sociale netwerken
Look for responds of Klos Consultancy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klos Consultancy. Laat een reactie achter voor Klos Consultancy. Klos Consultancy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klos Consultancy. Leave a respond for Klos Consultancy. Klos Consultancy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klos Consultancy op de google maps. Adres en contacten Klos Consultancy
Location of Klos Consultancy on the google maps. Address and contacts of Klos Consultancy

Andere gerelateerde bedrijven als come Klos Consultancy Klos Consultancy: Van Gijsegem O | INSTITUUT JESSY | Van Imschoot | C. BLERET | MAURITS SABBE

Other related companies as Klos Consultancy: Van Gijsegem O | INSTITUUT JESSY | Van Imschoot | C. BLERET | MAURITS SABBE

Klos Consultancy is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Klos Consultancy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04193176269. Het bedrijf Klos Consultancy bevindt zich op het adres: Linthoutstraat 104, Liedekerke, B-1770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 439,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Klos Consultancy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Klos Consultancy is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klos Consultancy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klos Consultancy, openstaande posities, locatie van Klos Consultancy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Klos Consultancy is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Klos Consultancy, company assigned to the tax number BE04193176269. The company Klos Consultancy is located at the address: Linthoutstraat 104, Liedekerke, B-1770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 439,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Klos Consultancy were not found.
The main activity of Klos Consultancy is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Klos Consultancy is not available. You also can look at reviews of Klos Consultancy, open positions, location of Klos Consultancy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klos Consultancy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klos Consultancy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klos Consultancy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klos Consultancy, employees, financial statistics.