JPB Consultants

Contactgegevens JPB Consultants: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JPB Consultants: address, phone, fax, email, website, opening hours

JPB Consultants

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 5 1, Reppel Bocholt, 3950, België

Telefoon (phone): 32 89481220 32 89481220

Fax (fax): 32 89481221 32 89481221

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JPB Consultants: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JPB Consultants"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JPB Consultants"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JPB Consultants, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JPB Consultants. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JPB Consultants, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JPB Consultants. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JPB Consultants
Products information JPB Consultants

BTW identificatienummer (tax): BE03864135742
Ondernemingsnummer: 6391815185
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JPB Consultants zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JPB Consultants
(Get full report from official database of BE for JPB Consultants)

Aanvulling soorten activiteiten voor JPB Consultants
Addition kinds of activities for JPB Consultants

32720324. Wash fundamenten, pre-terrazzo | Wash foundations, precast terrazzo
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
34420401. Branddeuren, metaal | Fire doors, metal
34639902. Aluminium smeedstukken | Aluminum forgings
50990100. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting

Werken bij JPB Consultants: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JPB Consultants: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JPB Consultants. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JPB Consultants. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Productiemedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van non ferro metaal en uniek in het vervaardigen van zijn product. Zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je komt terecht in een familiaal bedrijf, waar een warme sfeer heerst. Iedereen iedereen kent en waar je geen nummer bent. Heb je de wil om te werken, haar op je tanden maar toch zacht vanbinnen... Dan is dit het geschikte bedrijf voor JOUW!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bijverdienste Eventmedewerkers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Tony Schoukens

    Type: Werfreserve

    Voor onze eventafdeling zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexibele medewerkers die op afroep ons willen bijstaan op evenementen, gaande van kassa, onthaal, security, beurzen, standenbouw, ... Dit over Gans Vlaanderen en Brussel. Aanleg databank

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

Zoek naar antwoorden van JPB Consultants in sociale netwerken
Look for responds of JPB Consultants in social networks

Lees alle opmerkingen voor JPB Consultants. Laat een reactie achter voor JPB Consultants. JPB Consultants bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JPB Consultants. Leave a respond for JPB Consultants. JPB Consultants on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JPB Consultants op de google maps. Adres en contacten JPB Consultants
Location of JPB Consultants on the google maps. Address and contacts of JPB Consultants

Andere gerelateerde bedrijven als come JPB Consultants JPB Consultants: FLINTERNATIONAL SOFTWARE COMPANY SA | Gova | Smeyers BVBA | JENART ENTREPRISE | Mathieu B

Other related companies as JPB Consultants: FLINTERNATIONAL SOFTWARE COMPANY SA | Gova | Smeyers BVBA | JENART ENTREPRISE | Mathieu B

JPB Consultants is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JPB Consultants, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864135742. Het bedrijf JPB Consultants bevindt zich op het adres: Grote Baan 5 1, Reppel Bocholt, 3950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 229,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in JPB Consultants zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JPB Consultants is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JPB Consultants is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JPB Consultants, openstaande posities, locatie van JPB Consultants op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JPB Consultants is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JPB Consultants, company assigned to the tax number BE03864135742. The company JPB Consultants is located at the address: Grote Baan 5 1, Reppel Bocholt, 3950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 229,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in JPB Consultants were not found.
The main activity of JPB Consultants is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JPB Consultants is not available. You also can look at reviews of JPB Consultants, open positions, location of JPB Consultants on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JPB Consultants, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JPB Consultants, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JPB Consultants, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JPB Consultants, employees, financial statistics.