Jos VANSTRAELEN

Contactgegevens Jos VANSTRAELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jos VANSTRAELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jos VANSTRAELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Truierbaan 51 HASSELT, 3500, België

Telefoon (phone): 11288040 (+32-11288040) 11288040 (+32-11288040)

Fax (fax): 11288043 (+32-11288043) 11288043 (+32-11288043)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jos VANSTRAELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jos VANSTRAELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jos VANSTRAELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jos VANSTRAELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jos VANSTRAELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jos VANSTRAELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jos VANSTRAELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jos VANSTRAELEN
Products information Jos VANSTRAELEN

BTW identificatienummer (tax): BE07403106689
Ondernemingsnummer: 4320068359
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Jos VANSTRAELEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jos VANSTRAELEN
(Get full report from official database of BE for Jos VANSTRAELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jos VANSTRAELEN
Addition kinds of activities for Jos VANSTRAELEN

792900. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
32510204. Tegenover tegel, klei | Facing tile, clay
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
39990000. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
41420000. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
79991505. Concessie operator | Concession operator
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij Jos VANSTRAELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jos VANSTRAELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jos VANSTRAELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jos VANSTRAELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok - Mooie uren!!! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brasserie in Lovendegem zijn wij op zoek naar een (hulp)kok. Mooie uurregeling!

  • Service-/Storingstechnieker (intern) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een service-/storingstechnieker (m/v) voor onze klant te Genk. Wij zoeken een gedreven allround service/storingstechnieker, die daar intern de huidige ploeg wilt versterken. Naast het monteren van metalen constructies voer je ook onderhoudswerken uit aan machines, alsook het samenstellen van nieuwe machines.

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

Zoek naar antwoorden van Jos VANSTRAELEN in sociale netwerken
Look for responds of Jos VANSTRAELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jos VANSTRAELEN. Laat een reactie achter voor Jos VANSTRAELEN. Jos VANSTRAELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jos VANSTRAELEN. Leave a respond for Jos VANSTRAELEN. Jos VANSTRAELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jos VANSTRAELEN op de google maps. Adres en contacten Jos VANSTRAELEN
Location of Jos VANSTRAELEN on the google maps. Address and contacts of Jos VANSTRAELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come Jos VANSTRAELEN Jos VANSTRAELEN: PROFI | WILLY POLLET | VANSTEENKISTE | GENERALI BELGIUM | METAALKONSTRUKTIES SLEURS

Other related companies as Jos VANSTRAELEN: PROFI | WILLY POLLET | VANSTEENKISTE | GENERALI BELGIUM | METAALKONSTRUKTIES SLEURS

Jos VANSTRAELEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jos VANSTRAELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07403106689. Het bedrijf Jos VANSTRAELEN bevindt zich op het adres: Oude Truierbaan 51 HASSELT, 3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Jos VANSTRAELEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jos VANSTRAELEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jos VANSTRAELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jos VANSTRAELEN, openstaande posities, locatie van Jos VANSTRAELEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jos VANSTRAELEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jos VANSTRAELEN, company assigned to the tax number BE07403106689. The company Jos VANSTRAELEN is located at the address: Oude Truierbaan 51 HASSELT, 3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Jos VANSTRAELEN were not found.
The main activity of Jos VANSTRAELEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jos VANSTRAELEN is not available. You also can look at reviews of Jos VANSTRAELEN, open positions, location of Jos VANSTRAELEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jos VANSTRAELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jos VANSTRAELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jos VANSTRAELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jos VANSTRAELEN, employees, financial statistics.