John Klaassen

Contactgegevens John Klaassen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data John Klaassen: address, phone, fax, email, website, opening hours

John Klaassen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merellaan 12 Poppel, 2382, België

Telefoon (phone): 31165571675 (+32-31165571675) 31165571675 (+32-31165571675)

Fax (fax): 31165571710 (+32-31165571710) 31165571710 (+32-31165571710)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) John Klaassen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "John Klaassen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "John Klaassen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van John Klaassen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen John Klaassen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of John Klaassen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees John Klaassen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti John Klaassen
Products information John Klaassen

BTW identificatienummer (tax): BE08330352783
Ondernemingsnummer: 9096923828
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 547,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in John Klaassen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor John Klaassen
(Get full report from official database of BE for John Klaassen)

Aanvulling soorten activiteiten voor John Klaassen
Addition kinds of activities for John Klaassen

239903. Banners, wimpers en vlaggen | Banners, pennants, and flags
325300. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
20510206. Donuts, behalve bevroren | Doughnuts, except frozen
23920601. Stoelhoesjes en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Chair covers and pads: made from purchased materials
35420502. Knurling machines | Knurling machines
35420503. Merkmachines | Marking machines
59429901. Boeken, buitenlands | Books, foreign
83220502. Familie locatie service | Family location service

Werken bij John Klaassen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in John Klaassen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor John Klaassen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for John Klaassen. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • ELEKTRISCH TEKENAAR met kennis AutoCad Electrical (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij momenteel actief op zoek naar een ELEKTRISCH TEKENAAR: - je maakt tekeningen op voor de verkoop zodat de klant een duidelijk beeld heeft van het product - na de verkoop sta je in voor eventuele aanpassingen aan de tekeningen en werk je de projecten verder uit voor de productie - je speelt snel in op de vragen van de productie en de commerciële afdeling en spoort eventuele problemen voortijdig op

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van John Klaassen in sociale netwerken
Look for responds of John Klaassen in social networks

Lees alle opmerkingen voor John Klaassen. Laat een reactie achter voor John Klaassen. John Klaassen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for John Klaassen. Leave a respond for John Klaassen. John Klaassen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie John Klaassen op de google maps. Adres en contacten John Klaassen
Location of John Klaassen on the google maps. Address and contacts of John Klaassen

Andere gerelateerde bedrijven als come John Klaassen John Klaassen: Y-Enzo | Bellot J-M | Ignace O | ROGER STRAGIER | Huon Genevi猫ve

Other related companies as John Klaassen: Y-Enzo | Bellot J-M | Ignace O | ROGER STRAGIER | Huon Genevi猫ve

John Klaassen is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is John Klaassen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08330352783. Het bedrijf John Klaassen bevindt zich op het adres: Merellaan 12 Poppel, 2382. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 547,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in John Klaassen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van John Klaassen is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van John Klaassen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van John Klaassen, openstaande posities, locatie van John Klaassen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

John Klaassen is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is John Klaassen, company assigned to the tax number BE08330352783. The company John Klaassen is located at the address: Merellaan 12 Poppel, 2382. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 547,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in John Klaassen were not found.
The main activity of John Klaassen is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of John Klaassen is not available. You also can look at reviews of John Klaassen, open positions, location of John Klaassen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over John Klaassen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf John Klaassen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about John Klaassen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company John Klaassen, employees, financial statistics.