Huon Genevi猫ve

Contactgegevens Huon Genevi猫ve: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huon Genevi猫ve: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huon Genevi猫ve

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de la Meuse 125; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 30 10 73 (+32-081 30 10 73) 081 30 10 73 (+32-081 30 10 73)

Fax (fax): 081 30 10 73 (+32-081 30 10 73) 081 30 10 73 (+32-081 30 10 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huon Genevi猫ve: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huon Genevi猫ve"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huon Genevi猫ve"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huon Genevi猫ve, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huon Genevi猫ve. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huon Genevi猫ve, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huon Genevi猫ve. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huon Genevi猫ve
Products information Huon Genevi猫ve

BTW identificatienummer (tax): BE02981109619
Ondernemingsnummer: 2354614257
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Huon Genevi猫ve zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huon Genevi猫ve
(Get full report from official database of BE for Huon Genevi猫ve)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huon Genevi猫ve
Addition kinds of activities for Huon Genevi猫ve

0212. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
31310101. Bogen, schoen | Bows, shoe
32720323. Muurbasis, prefab terrazzo | Wall base, precast terrazzo
36430100. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
73790105. Computer data escrow service | Computer data escrow service

Werken bij Huon Genevi猫ve: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huon Genevi猫ve: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huon Genevi猫ve. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huon Genevi猫ve. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

Zoek naar antwoorden van Huon Genevi猫ve in sociale netwerken
Look for responds of Huon Genevi猫ve in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huon Genevi猫ve. Laat een reactie achter voor Huon Genevi猫ve. Huon Genevi猫ve bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huon Genevi猫ve. Leave a respond for Huon Genevi猫ve. Huon Genevi猫ve on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huon Genevi猫ve op de google maps. Adres en contacten Huon Genevi猫ve
Location of Huon Genevi猫ve on the google maps. Address and contacts of Huon Genevi猫ve

Andere gerelateerde bedrijven als come Huon Genevi猫ve Huon Genevi猫ve: Honderdpoot | FINA CENTRE REGIONAL | POLIKLINIEK DE VOORZORG | Brosens Thierry | Gene Meubelen NV

Other related companies as Huon Genevi猫ve: Honderdpoot | FINA CENTRE REGIONAL | POLIKLINIEK DE VOORZORG | Brosens Thierry | Gene Meubelen NV

Huon Genevi猫ve is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huon Genevi猫ve, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02981109619. Het bedrijf Huon Genevi猫ve bevindt zich op het adres: Boulevard de la Meuse 125; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Producten gemaakt in Huon Genevi猫ve zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huon Genevi猫ve is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huon Genevi猫ve is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huon Genevi猫ve, openstaande posities, locatie van Huon Genevi猫ve op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Huon Genevi猫ve is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huon Genevi猫ve, company assigned to the tax number BE02981109619. The company Huon Genevi猫ve is located at the address: Boulevard de la Meuse 125; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 589,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. Products created in Huon Genevi猫ve were not found.
The main activity of Huon Genevi猫ve is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Huon Genevi猫ve is not available. You also can look at reviews of Huon Genevi猫ve, open positions, location of Huon Genevi猫ve on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huon Genevi猫ve, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huon Genevi猫ve, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huon Genevi猫ve, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huon Genevi猫ve, employees, financial statistics.