JOHANNA, DEBLAUWE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • JOHANNA, DEBLAUWE
Private companiesTobacco Products • JOHANNA, DEBLAUWE

Contactgegevens JOHANNA, DEBLAUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHANNA, DEBLAUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHANNA, DEBLAUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): alexianenweg 38/12, TIENEN BE, België

Telefoon (phone): 016827540 123 123 1234 (+32-016827540 123 123 1234) 016827540 123 123 1234 (+32-016827540 123 123 1234)

Fax (fax): +32 (64) 889-82-88 +32 (64) 889-82-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHANNA, DEBLAUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHANNA, DEBLAUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHANNA, DEBLAUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHANNA, DEBLAUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHANNA, DEBLAUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHANNA, DEBLAUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHANNA, DEBLAUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHANNA, DEBLAUWE
Products information JOHANNA, DEBLAUWE

BTW identificatienummer (tax): BE03210723876
Ondernemingsnummer: 6139404296
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in JOHANNA, DEBLAUWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHANNA, DEBLAUWE
(Get full report from official database of BE for JOHANNA, DEBLAUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHANNA, DEBLAUWE
Addition kinds of activities for JOHANNA, DEBLAUWE

623100. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
22990400. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
30691001. Batterijdozen, potten of onderdelen, hard rubber | Battery boxes, jars, or parts, hard rubber
35249900. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec

Werken bij JOHANNA, DEBLAUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHANNA, DEBLAUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHANNA, DEBLAUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHANNA, DEBLAUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • Logopedist/ Logopediste (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Vandecasteele, Heidi

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van 4 logopedisten te versterken. Binnen onze praktijk kunnen zowel kinderen en jongeren terecht met spraak -, taal - en leeproblemen alsook volwassenen met neurologische stoornissen.Je behandelt dan ook deze drie groepen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opstellen en uitvoeren van een behandelplan.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van JOHANNA, DEBLAUWE in sociale netwerken
Look for responds of JOHANNA, DEBLAUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHANNA, DEBLAUWE. Laat een reactie achter voor JOHANNA, DEBLAUWE. JOHANNA, DEBLAUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHANNA, DEBLAUWE. Leave a respond for JOHANNA, DEBLAUWE. JOHANNA, DEBLAUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHANNA, DEBLAUWE op de google maps. Adres en contacten JOHANNA, DEBLAUWE
Location of JOHANNA, DEBLAUWE on the google maps. Address and contacts of JOHANNA, DEBLAUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHANNA, DEBLAUWE JOHANNA, DEBLAUWE: Bajazzo BVBA | M.C. | L. DEDECKER | VANDENWIJNGAERDEN WONINGBOUW | Triumviraat bvba

Other related companies as JOHANNA, DEBLAUWE: Bajazzo BVBA | M.C. | L. DEDECKER | VANDENWIJNGAERDEN WONINGBOUW | Triumviraat bvba

JOHANNA, DEBLAUWE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHANNA, DEBLAUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210723876. Het bedrijf JOHANNA, DEBLAUWE bevindt zich op het adres: alexianenweg 38/12, TIENEN BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 510,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in JOHANNA, DEBLAUWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHANNA, DEBLAUWE is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHANNA, DEBLAUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHANNA, DEBLAUWE, openstaande posities, locatie van JOHANNA, DEBLAUWE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOHANNA, DEBLAUWE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHANNA, DEBLAUWE, company assigned to the tax number BE03210723876. The company JOHANNA, DEBLAUWE is located at the address: alexianenweg 38/12, TIENEN BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 510,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in JOHANNA, DEBLAUWE were not found.
The main activity of JOHANNA, DEBLAUWE is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHANNA, DEBLAUWE is not available. You also can look at reviews of JOHANNA, DEBLAUWE, open positions, location of JOHANNA, DEBLAUWE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHANNA, DEBLAUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHANNA, DEBLAUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHANNA, DEBLAUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHANNA, DEBLAUWE, employees, financial statistics.