JOHANNA, DEBLAUWE

Contactgegevens JOHANNA, DEBLAUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHANNA, DEBLAUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHANNA, DEBLAUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): alexianenweg 38/12, TIENEN BE, België

Telefoon (phone): 016827540 123 123 1234 (+32-016827540 123 123 1234) 016827540 123 123 1234 (+32-016827540 123 123 1234)

Fax (fax): +32 (87) 576-53-33 +32 (87) 576-53-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHANNA, DEBLAUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHANNA, DEBLAUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHANNA, DEBLAUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHANNA, DEBLAUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHANNA, DEBLAUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHANNA, DEBLAUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHANNA, DEBLAUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHANNA, DEBLAUWE
Products information JOHANNA, DEBLAUWE

BTW identificatienummer (tax): BE06374237060
Ondernemingsnummer: 4607360839
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JOHANNA, DEBLAUWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHANNA, DEBLAUWE
(Get full report from official database of BE for JOHANNA, DEBLAUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHANNA, DEBLAUWE
Addition kinds of activities for JOHANNA, DEBLAUWE

2335. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
871201. Bouwkunde | Architectural engineering
24110207. Posten, hout: gekapt, rond of gesplitst | Posts, wood: hewn, round, or split
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
35850506. Sifonen, frisdrankwater | Siphons, soda water
36250208. Schakelaars, elektronische toepassingen | Switches, electronic applications
47850204. Weegdiensten in verband met transport | Weighing services connected with transportation
51479903. Vlees, gehard of gerookt | Meats, cured or smoked
80599903. Huis voor de mentaal achtervolgde, ex. | Home for the mentally retarded, ex. skilled or intermediate
86110200. Groeiersverenigingen | Growers' associations

Werken bij JOHANNA, DEBLAUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHANNA, DEBLAUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHANNA, DEBLAUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHANNA, DEBLAUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Meetings and Events Consultant (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van JOHANNA, DEBLAUWE in sociale netwerken
Look for responds of JOHANNA, DEBLAUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHANNA, DEBLAUWE. Laat een reactie achter voor JOHANNA, DEBLAUWE. JOHANNA, DEBLAUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHANNA, DEBLAUWE. Leave a respond for JOHANNA, DEBLAUWE. JOHANNA, DEBLAUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHANNA, DEBLAUWE op de google maps. Adres en contacten JOHANNA, DEBLAUWE
Location of JOHANNA, DEBLAUWE on the google maps. Address and contacts of JOHANNA, DEBLAUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHANNA, DEBLAUWE JOHANNA, DEBLAUWE: VAN ROMPU | Rousseaux (Menuiserie) | DECOODT | EURO BIOCHEM | DE WITTE ENGEL

Other related companies as JOHANNA, DEBLAUWE: VAN ROMPU | Rousseaux (Menuiserie) | DECOODT | EURO BIOCHEM | DE WITTE ENGEL

JOHANNA, DEBLAUWE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHANNA, DEBLAUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06374237060. Het bedrijf JOHANNA, DEBLAUWE bevindt zich op het adres: alexianenweg 38/12, TIENEN BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in JOHANNA, DEBLAUWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHANNA, DEBLAUWE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHANNA, DEBLAUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHANNA, DEBLAUWE, openstaande posities, locatie van JOHANNA, DEBLAUWE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOHANNA, DEBLAUWE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHANNA, DEBLAUWE, company assigned to the tax number BE06374237060. The company JOHANNA, DEBLAUWE is located at the address: alexianenweg 38/12, TIENEN BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in JOHANNA, DEBLAUWE were not found.
The main activity of JOHANNA, DEBLAUWE is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHANNA, DEBLAUWE is not available. You also can look at reviews of JOHANNA, DEBLAUWE, open positions, location of JOHANNA, DEBLAUWE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHANNA, DEBLAUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHANNA, DEBLAUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHANNA, DEBLAUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHANNA, DEBLAUWE, employees, financial statistics.