jean-paul hepp

Contactgegevens jean-paul hepp: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data jean-paul hepp: address, phone, fax, email, website, opening hours

jean-paul hepp

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 69 kruisschanslei, kontich, antwerpen 2550, België

Telefoon (phone): 415-840-0256 (+32-415-840-0256) 415-840-0256 (+32-415-840-0256)

Fax (fax): 415-840-0256 (+32-415-840-0256) 415-840-0256 (+32-415-840-0256)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) jean-paul hepp: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "jean-paul hepp"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "jean-paul hepp"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van jean-paul hepp, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen jean-paul hepp. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of jean-paul hepp, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees jean-paul hepp. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti jean-paul hepp
Products information jean-paul hepp

BTW identificatienummer (tax): BE02353790283
Ondernemingsnummer: 8464111328
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in jean-paul hepp zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor jean-paul hepp
(Get full report from official database of BE for jean-paul hepp)

Aanvulling soorten activiteiten voor jean-paul hepp
Addition kinds of activities for jean-paul hepp

0214. Schapen en geiten | Sheep and goats
2911. Petroleumraffinage | Petroleum refining
228403. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
478300. Verpakking en kratten | Packing and crating
15220201. Hervorming, meerdere woningen | Remodeling, multi-family dwellings
28330405. Hormonen of derivaten | Hormones or derivatives
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
35310410. Mixers, bitumineuze | Mixers, bituminous

Werken bij jean-paul hepp: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in jean-paul hepp: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor jean-paul hepp. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for jean-paul hepp. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwalitief marktonderzoeker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwalitatief onderzoeker kom je terecht in een zeer tof team. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je verdiept jezelf in het hoe en het waarom van consumentengedrag, zowel online als offline Je verkrijgt inzicht in de attitudes, motieven en argumenten van consumenten die bepalend zijn voor hun gedrag Je bent verantwoordelijk voor het beheer en uitvoeren van de verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject zoals o.a. het opstellen en uitwerken van gespreksgidsen, het uitvoeren en opvolgen van veldwerk (interviews, groepsgesprekken, communities, chatsessies, …), de analyse en rapportering van de resultaten. Hierbij maak je gebruik van bekende tools, maar ook nieuwe methoden (bv. community panels, social listening, mobile apps, Google Glass en inspirerende workshops) Je neemt de verantwoordelijkheid op voor het beheer en de uitvoering van verschillende stappen in een kwalitatief onderzoeksproject Je vat elk nieuw project enthousiast aan en je denkt creatief mee over de verschillende aspecten van het onderzoek

  • TORENKRAANBESTUURDER/MONTAGEKRAAN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Eeklo zijn we op zoek naar een torenkraanbestuurder/montagekraan machinist. Het bedrijf is gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken.

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Polyvalent bediende M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch contact met klanten (doorgeven van informatie – opnemen van bestellingen – doorverwijzen naar andere diensten – opnemen en doorspelen van klachten …) Input van order gegevens in files Plannen van ritten van de chauffeurs Ondersteunend naar back office in periodes van afwezigheid - Je beschikt minstens over een A2-diploma in een administratieve richting of bent gelijkwaardig door ervaring Je kan jezelf zeer vlot uitdrukken in het Nederlands & Frans (zowel gesproken als geschreven) Je beschikt over een goede kennis van MS Office en leert snel nieuwe software aan Je bent multi-inzetbaar, klantvriendelijk, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Jij durft out of the box te denken, bent leergierig en durft zaken in vraag te stellen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren. Administratieve dossiers samenstellen Pluspunt is een kennis van het software programma AX Dynamics

  • sanitair installateur (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Dispatchplanner Chemie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een internationale chemische producent, zijn we op zoek naar een Dispatchplanner Chemie op Linkeroever. De Missie: Je maakt de planning op voor het transport van een vlotte en tijdige transport van gevaarlijke goederen Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden Je houdt de transportkosten nauwlettend in het oog Je zet je maximaal in om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je spreekt af met je collega’s wie wanneer permanentie houdt om mogelijke noodoproepen op te vangen

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van jean-paul hepp in sociale netwerken
Look for responds of jean-paul hepp in social networks

Lees alle opmerkingen voor jean-paul hepp. Laat een reactie achter voor jean-paul hepp. jean-paul hepp bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for jean-paul hepp. Leave a respond for jean-paul hepp. jean-paul hepp on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie jean-paul hepp op de google maps. Adres en contacten jean-paul hepp
Location of jean-paul hepp on the google maps. Address and contacts of jean-paul hepp

Andere gerelateerde bedrijven als come jean-paul hepp jean-paul hepp: Francq Bernard | HUBERT JUPRELLE | IMPRIMERIE PUBLICITE DU MARAIS SA-NV | AERTBELI?N MIEKE CV | Forir SA

Other related companies as jean-paul hepp: Francq Bernard | HUBERT JUPRELLE | IMPRIMERIE PUBLICITE DU MARAIS SA-NV | AERTBELI?N MIEKE CV | Forir SA

jean-paul hepp is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is jean-paul hepp, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02353790283. Het bedrijf jean-paul hepp bevindt zich op het adres: 69 kruisschanslei, kontich, antwerpen 2550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 315,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in jean-paul hepp zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van jean-paul hepp is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van jean-paul hepp is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van jean-paul hepp, openstaande posities, locatie van jean-paul hepp op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

jean-paul hepp is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is jean-paul hepp, company assigned to the tax number BE02353790283. The company jean-paul hepp is located at the address: 69 kruisschanslei, kontich, antwerpen 2550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 315,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in jean-paul hepp were not found.
The main activity of jean-paul hepp is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of jean-paul hepp is not available. You also can look at reviews of jean-paul hepp, open positions, location of jean-paul hepp on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over jean-paul hepp, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf jean-paul hepp, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about jean-paul hepp, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company jean-paul hepp, employees, financial statistics.