JDM EDITIONS

Contactgegevens JDM EDITIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JDM EDITIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JDM EDITIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Kessels, 14, BRUSSELS, BRUSSELS B-1030, België

Telefoon (phone): 3222418270 3222418270

Fax (fax): 3225375995 3225375995

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JDM EDITIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JDM EDITIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JDM EDITIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JDM EDITIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JDM EDITIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JDM EDITIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JDM EDITIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JDM EDITIONS
Products information JDM EDITIONS

BTW identificatienummer (tax): BE06912292480
Ondernemingsnummer: 1365020751
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JDM EDITIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JDM EDITIONS
(Get full report from official database of BE for JDM EDITIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JDM EDITIONS
Addition kinds of activities for JDM EDITIONS

794802. Race track operatie | Race track operation
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
31999908. Nieuwigheden, leer | Novelties, leather
34790203. Coating elektroden | Coating electrodes
37140403. Richting signalen, motorvoertuig | Directional signals, motor vehicle
37519903. Hendel bars, motorfiets en fiets | Handle bars, motorcycle and bicycle
75390201. Carburateur reparatie | Carburetor repair

Werken bij JDM EDITIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JDM EDITIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JDM EDITIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JDM EDITIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Kelner (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekende horecazaak in hartje Kortrijk zoekt Adecco een gedreven kelner. U staat in voor het opnemen van bestellingen, opdienen, afruimen, mise-en-place, orde en netheid van de zaal, onthaal klanten, uitleg geven over de gerechten,...

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Internship Software Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: APICBASE

    Type: Studentenjob

    What are we looking for? We are looking for students/interns that want to sharpen their skills, write their thesis or need to do an internship to finalize their studies. You are eager to learn, you’re not afraid to ask questions. You go the extra mile to finish what you started. You want to make this internship/thesis a great success. An A+ is what you’re aiming for! (and we’ll help you get it!) Stuff you could be working on We have loads of topics available to work on, ranging from super practical to more academic. There’s always something we can figure out that (1) matches your interests, (2) is valuable for APICBASE and (3) fits with the specific requirements of your internship. Here are some ideas but feel free to contact us with your own ideas as well. Any type of software engineering/coding in Python, Javascript or for Android or iOS. Database query optimizations Front-end refactoring and integrations API related things Analytics and Big Data Software testing and continuous integration Machine learning (we have loads of annotated data available) Image processing DevOps, setting up load balancers, migrating servers, rethinking server infrastructure More low level stuff using Raspberry PI’s and the like Network latency optimizations Your own ideas!

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van JDM EDITIONS in sociale netwerken
Look for responds of JDM EDITIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JDM EDITIONS. Laat een reactie achter voor JDM EDITIONS. JDM EDITIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JDM EDITIONS. Leave a respond for JDM EDITIONS. JDM EDITIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JDM EDITIONS op de google maps. Adres en contacten JDM EDITIONS
Location of JDM EDITIONS on the google maps. Address and contacts of JDM EDITIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come JDM EDITIONS JDM EDITIONS: DESEYN EN TAELMAN BVBA | DANIEL VERSAVEL BVBA | De Meester K | CREST IMPORT | A. VANLAER

Other related companies as JDM EDITIONS: DESEYN EN TAELMAN BVBA | DANIEL VERSAVEL BVBA | De Meester K | CREST IMPORT | A. VANLAER

JDM EDITIONS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JDM EDITIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06912292480. Het bedrijf JDM EDITIONS bevindt zich op het adres: Rue Kessels, 14, BRUSSELS, BRUSSELS B-1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 272,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in JDM EDITIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JDM EDITIONS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JDM EDITIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JDM EDITIONS, openstaande posities, locatie van JDM EDITIONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JDM EDITIONS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JDM EDITIONS, company assigned to the tax number BE06912292480. The company JDM EDITIONS is located at the address: Rue Kessels, 14, BRUSSELS, BRUSSELS B-1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 272,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in JDM EDITIONS were not found.
The main activity of JDM EDITIONS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JDM EDITIONS is not available. You also can look at reviews of JDM EDITIONS, open positions, location of JDM EDITIONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JDM EDITIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JDM EDITIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JDM EDITIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JDM EDITIONS, employees, financial statistics.