jazz management nv

Contactgegevens jazz management nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data jazz management nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

jazz management nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Eycklei 17, Antwerpen, 2018, België

Telefoon (phone): 32.3.2321772 32.3.2321772

Fax (fax): 32.3.2321873 32.3.2321873

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) jazz management nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "jazz management nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "jazz management nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van jazz management nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen jazz management nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of jazz management nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees jazz management nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti jazz management nv
Products information jazz management nv

BTW identificatienummer (tax): BE05614532470
Ondernemingsnummer: 7049072265
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 643,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in jazz management nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor jazz management nv
(Get full report from official database of BE for jazz management nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor jazz management nv
Addition kinds of activities for jazz management nv

5921. Drankwinkels | Liquor stores
092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
204300. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
22990214. Wollen velden, geperst of naaldwond | Wool felts, pressed or needle loom
27820104. Albums opnemen | Record albums
28139906. Neon | Neon
38420111. Stralingsafscherming schorten, handschoenen, lakens, enz. | Radiation shielding aprons, gloves, sheeting, etc.
79991127. Fysieke fitness instructie | Physical fitness instruction
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij jazz management nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in jazz management nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor jazz management nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for jazz management nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Flexijob zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij mensen die als flexijob zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

Zoek naar antwoorden van jazz management nv in sociale netwerken
Look for responds of jazz management nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor jazz management nv. Laat een reactie achter voor jazz management nv. jazz management nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for jazz management nv. Leave a respond for jazz management nv. jazz management nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie jazz management nv op de google maps. Adres en contacten jazz management nv
Location of jazz management nv on the google maps. Address and contacts of jazz management nv

Andere gerelateerde bedrijven als come jazz management nv jazz management nv: CARLTON'S SNOOKER HALL | JORIS DE MOL | Van Kuijk G | TECNO | PASSOT Thomas

Other related companies as jazz management nv: CARLTON'S SNOOKER HALL | JORIS DE MOL | Van Kuijk G | TECNO | PASSOT Thomas

jazz management nv is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is jazz management nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05614532470. Het bedrijf jazz management nv bevindt zich op het adres: Van Eycklei 17, Antwerpen, 2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 643,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in jazz management nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van jazz management nv is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van jazz management nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van jazz management nv, openstaande posities, locatie van jazz management nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

jazz management nv is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is jazz management nv, company assigned to the tax number BE05614532470. The company jazz management nv is located at the address: Van Eycklei 17, Antwerpen, 2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 643,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in jazz management nv were not found.
The main activity of jazz management nv is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of jazz management nv is not available. You also can look at reviews of jazz management nv, open positions, location of jazz management nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over jazz management nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf jazz management nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about jazz management nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company jazz management nv, employees, financial statistics.