J&M WINGS

Contactgegevens J&M WINGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J&M WINGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

J&M WINGS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEENSTRAAT 24, BELSELE, O-VL, B-9111, België

Telefoon (phone): 03/7725281 (+32-03/7725281) 03/7725281 (+32-03/7725281)

Fax (fax): +32 (83) 278-82-32 +32 (83) 278-82-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J&M WINGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J&M WINGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J&M WINGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J&M WINGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J&M WINGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J&M WINGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J&M WINGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J&M WINGS
Products information J&M WINGS

BTW identificatienummer (tax): BE03794921875
Ondernemingsnummer: 2494964599
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in J&M WINGS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J&M WINGS
(Get full report from official database of BE for J&M WINGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor J&M WINGS
Addition kinds of activities for J&M WINGS

17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
20910318. Haring, gedroogd | Herring, dried
22820402. Ruggaren: draaien, wikkelen of spoelen | Rug yarn: twisting, winding, or spooling
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
28990403. flares | Flares

Werken bij J&M WINGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J&M WINGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J&M WINGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J&M WINGS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

  • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

Zoek naar antwoorden van J&M WINGS in sociale netwerken
Look for responds of J&M WINGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor J&M WINGS. Laat een reactie achter voor J&M WINGS. J&M WINGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J&M WINGS. Leave a respond for J&M WINGS. J&M WINGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J&M WINGS op de google maps. Adres en contacten J&M WINGS
Location of J&M WINGS on the google maps. Address and contacts of J&M WINGS

Andere gerelateerde bedrijven als come J&M WINGS J&M WINGS: DEXIA | Gemeentekrediet | Nautic & Industrial Service SA | BOSMANS & RIJKERS | Encore Media Systems BVBA

Other related companies as J&M WINGS: DEXIA | Gemeentekrediet | Nautic & Industrial Service SA | BOSMANS & RIJKERS | Encore Media Systems BVBA

J&M WINGS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J&M WINGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794921875. Het bedrijf J&M WINGS bevindt zich op het adres: KLEENSTRAAT 24, BELSELE, O-VL, B-9111. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in J&M WINGS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J&M WINGS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J&M WINGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J&M WINGS, openstaande posities, locatie van J&M WINGS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J&M WINGS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is J&M WINGS, company assigned to the tax number BE03794921875. The company J&M WINGS is located at the address: KLEENSTRAAT 24, BELSELE, O-VL, B-9111. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in J&M WINGS were not found.
The main activity of J&M WINGS is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J&M WINGS is not available. You also can look at reviews of J&M WINGS, open positions, location of J&M WINGS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J&M WINGS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J&M WINGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J&M WINGS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J&M WINGS, employees, financial statistics.