ITABC BVBA

Contactgegevens ITABC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ITABC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ITABC BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Truierbaan 51, HASSELT, VLAANDEREN 3500, België

Telefoon (phone): 32 011 727374 32 011 727374

Fax (fax): 32 011 727374 32 011 727374

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ITABC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ITABC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ITABC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ITABC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ITABC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ITABC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ITABC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ITABC BVBA
Products information ITABC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05559875488
Ondernemingsnummer: 7364654541
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ITABC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ITABC BVBA
(Get full report from official database of BE for ITABC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ITABC BVBA
Addition kinds of activities for ITABC BVBA

263100. Papierfabrieken | Paperboard mills
282499. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
20910334. Zalm: verpakt in blikjes, potten, enz. | Salmon: packaged in cans, jars, etc.
24310203. Louver ramen, glas, houten frame | Louver windows, glass, wood frame
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
36520000. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
50820308. Tractoren, constructie | Tractors, construction
61419903. Wederzijds voordeel verenigingen | Mutual benefit associations
79290110. Populaire muziekgroepen of artiesten | Popular music groups or artists
80110102. endocrinoloog | Endocrinologist

Werken bij ITABC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ITABC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ITABC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ITABC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • calculator/medewerker commerciële binnendienst (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    KBS Systems biedt u een totaal pakket aan diensten en producten om brandverspreiding te voorkomen en de gevolgen van een brand zo gering mogelijk te houden. Denk aan oa. brandwerende deuren, afdichtingen en omkastingen. Taakomschrijving: · Je interpreteert de prijsvraag van de klanten en kan hen kritisch begeleiden in de juiste keuze · Je kan de aanvraag technisch inschatten, plannen interpreteren, lastenboeken ontleden en omrekenen naar een correcte offerte · Je staat klanten te woord bij eventuele vragen over de offerte · Je staat ook in nauw contact met de leveranciers en gaat zo op zoek naar de beste prijs-kwaliteit verhouding

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Diëtist(e) zelfstandig (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: DELHEYE-DEQUEECKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    voeding- en diëetadvies binnen paramedische groepspraktijk (kine-logo-psychologie) en erkend obesitascentrum

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van ITABC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ITABC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ITABC BVBA. Laat een reactie achter voor ITABC BVBA. ITABC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ITABC BVBA. Leave a respond for ITABC BVBA. ITABC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ITABC BVBA op de google maps. Adres en contacten ITABC BVBA
Location of ITABC BVBA on the google maps. Address and contacts of ITABC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ITABC BVBA ITABC BVBA: MONIQUE HAVERMANS | HAESEBROUCK | PEDICURE AN | BANCONTACT-MISTER CASH | VERDICKT HENRI

Other related companies as ITABC BVBA: MONIQUE HAVERMANS | HAESEBROUCK | PEDICURE AN | BANCONTACT-MISTER CASH | VERDICKT HENRI

ITABC BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ITABC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05559875488. Het bedrijf ITABC BVBA bevindt zich op het adres: Oude Truierbaan 51, HASSELT, VLAANDEREN 3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ITABC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ITABC BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ITABC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ITABC BVBA, openstaande posities, locatie van ITABC BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ITABC BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ITABC BVBA, company assigned to the tax number BE05559875488. The company ITABC BVBA is located at the address: Oude Truierbaan 51, HASSELT, VLAANDEREN 3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ITABC BVBA were not found.
The main activity of ITABC BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ITABC BVBA is not available. You also can look at reviews of ITABC BVBA, open positions, location of ITABC BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ITABC BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ITABC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ITABC BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ITABC BVBA, employees, financial statistics.