HAESEBROUCK

Contactgegevens HAESEBROUCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAESEBROUCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAESEBROUCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTKAAI 8; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50315864 (+32-50315864) 50315864 (+32-50315864)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAESEBROUCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAESEBROUCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAESEBROUCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAESEBROUCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAESEBROUCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAESEBROUCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAESEBROUCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAESEBROUCK
Products information HAESEBROUCK

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in HAESEBROUCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAESEBROUCK
(Get full report from official database of BE for HAESEBROUCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAESEBROUCK
Addition kinds of activities for HAESEBROUCK

287301. Ammonium- en ammoniumzouten | Ammonia and ammonium salts
951100. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
14110203. Gneiss, dimensie-steengroeven | Gneiss, dimension-quarrying
27820402. Ontvangstboeken | Receipt books
28999948. Waterbehandelende verbindingen | Water treating compounds
33999905. termiet | Thermite
36249903. Koolstofspecialiteiten voor elektrisch gebruik | Carbon specialties for electrical use
76990105. Meteorologische instrument reparatie | Meteorological instrument repair
76990201. Tank reparatie | Tank repair
79290111. Symfonieorkest | Symphony orchestra

Werken bij HAESEBROUCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAESEBROUCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAESEBROUCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAESEBROUCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: De Speelvogels

    Type: Studentenjob

    Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JBC

    Type: Studentenjob

    Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

Zoek naar antwoorden van HAESEBROUCK in sociale netwerken
Look for responds of HAESEBROUCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAESEBROUCK. Laat een reactie achter voor HAESEBROUCK. HAESEBROUCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAESEBROUCK. Leave a respond for HAESEBROUCK. HAESEBROUCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAESEBROUCK op de google maps. Adres en contacten HAESEBROUCK
Location of HAESEBROUCK on the google maps. Address and contacts of HAESEBROUCK

Andere gerelateerde bedrijven als come HAESEBROUCK HAESEBROUCK: M. VAN BOECKEL | ILSE HUYSEGOMS | ALFA KING D.J. | SOGEBE | ONDERH. CENTR. VERW. 2000

Other related companies as HAESEBROUCK: M. VAN BOECKEL | ILSE HUYSEGOMS | ALFA KING D.J. | SOGEBE | ONDERH. CENTR. VERW. 2000

HAESEBROUCK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAESEBROUCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf HAESEBROUCK bevindt zich op het adres: HOUTKAAI 8; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Producten gemaakt in HAESEBROUCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAESEBROUCK is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAESEBROUCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAESEBROUCK, openstaande posities, locatie van HAESEBROUCK op de kaart.

HAESEBROUCK is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAESEBROUCK, company assigned to the tax number BE06309692382. The company HAESEBROUCK is located at the address: HOUTKAAI 8; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Meubelzaken,woning- and keukeninrichting. Products created in HAESEBROUCK were not found.
The main activity of HAESEBROUCK is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HAESEBROUCK is not available. You also can look at reviews of HAESEBROUCK, open positions, location of HAESEBROUCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAESEBROUCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAESEBROUCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAESEBROUCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAESEBROUCK, employees, financial statistics.