ITABC BVBA

Contactgegevens ITABC BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ITABC BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ITABC BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Truierbaan 51, HASSELT, VLAANDEREN 3500, België

Telefoon (phone): 32 011 727374 32 011 727374

Fax (fax): 32 011 727374 32 011 727374

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ITABC BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ITABC BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ITABC BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ITABC BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ITABC BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ITABC BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ITABC BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ITABC BVBA
Products information ITABC BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03130249023
Ondernemingsnummer: 7644256591
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ITABC BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ITABC BVBA
(Get full report from official database of BE for ITABC BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ITABC BVBA
Addition kinds of activities for ITABC BVBA

017599. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
519909. Schuim en rubber | Foams and rubber
01610400. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
33120405. Structurele vormen en palen, staal | Structural shapes and pilings, steel
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper

Werken bij ITABC BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ITABC BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ITABC BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ITABC BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Beervelde (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • 1 Zelfstandige thuisverpleegkundige Lovendegem De Triangel (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Vzw Verpleging aan Huis ( http://www.zorgconnect.be) is een erkende dienst voor thuisverpleging, die al sinds 1990 samenwerkt met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

Zoek naar antwoorden van ITABC BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ITABC BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ITABC BVBA. Laat een reactie achter voor ITABC BVBA. ITABC BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ITABC BVBA. Leave a respond for ITABC BVBA. ITABC BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ITABC BVBA op de google maps. Adres en contacten ITABC BVBA
Location of ITABC BVBA on the google maps. Address and contacts of ITABC BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ITABC BVBA ITABC BVBA: ANNE-MARIE LOOR | JOHN DE SUTTER | Accountantskantoor Hellemans BVBA | ALL-IN-SERVICE | SLACHTHUIS EISDEN

Other related companies as ITABC BVBA: ANNE-MARIE LOOR | JOHN DE SUTTER | Accountantskantoor Hellemans BVBA | ALL-IN-SERVICE | SLACHTHUIS EISDEN

ITABC BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ITABC BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03130249023. Het bedrijf ITABC BVBA bevindt zich op het adres: Oude Truierbaan 51, HASSELT, VLAANDEREN 3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ITABC BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ITABC BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ITABC BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ITABC BVBA, openstaande posities, locatie van ITABC BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ITABC BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ITABC BVBA, company assigned to the tax number BE03130249023. The company ITABC BVBA is located at the address: Oude Truierbaan 51, HASSELT, VLAANDEREN 3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ITABC BVBA were not found.
The main activity of ITABC BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ITABC BVBA is not available. You also can look at reviews of ITABC BVBA, open positions, location of ITABC BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ITABC BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ITABC BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ITABC BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ITABC BVBA, employees, financial statistics.