istvan leelossy

Particuliere bedrijvenWatervervoer • istvan leelossy
Private companiesWater Transportation • istvan leelossy

Contactgegevens istvan leelossy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data istvan leelossy: address, phone, fax, email, website, opening hours

istvan leelossy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): lindendreef 5, ravels, aw 2380, België

Telefoon (phone): 32 14 650492 32 14 650492

Fax (fax): 32 14 658772 32 14 658772

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) istvan leelossy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "istvan leelossy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "istvan leelossy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van istvan leelossy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen istvan leelossy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of istvan leelossy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees istvan leelossy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti istvan leelossy
Products information istvan leelossy

BTW identificatienummer (tax): BE09587738037
Ondernemingsnummer: 9389709472
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in istvan leelossy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor istvan leelossy
(Get full report from official database of BE for istvan leelossy)

Aanvulling soorten activiteiten voor istvan leelossy
Addition kinds of activities for istvan leelossy

221101. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
308901. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
26780200. Tabletten en pads | Tablets and pads
32550402. Saggers | Saggers
38250229. Spectrumanalysatoren | Spectrum analyzers
38279900. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
55219900. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec
56329900. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
82310201. College of universiteitsbibliotheek | College or university library

Werken bij istvan leelossy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in istvan leelossy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor istvan leelossy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for istvan leelossy. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van istvan leelossy in sociale netwerken
Look for responds of istvan leelossy in social networks

Lees alle opmerkingen voor istvan leelossy. Laat een reactie achter voor istvan leelossy. istvan leelossy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for istvan leelossy. Leave a respond for istvan leelossy. istvan leelossy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie istvan leelossy op de google maps. Adres en contacten istvan leelossy
Location of istvan leelossy on the google maps. Address and contacts of istvan leelossy

Andere gerelateerde bedrijven als come istvan leelossy istvan leelossy: Paribas Bank Belgie NV, Banque Paribas Belgique SA | Boom! Records | Mairy Yves | THEEUWS DAVY | REINHILDE MOORTGAT

Other related companies as istvan leelossy: Paribas Bank Belgie NV, Banque Paribas Belgique SA | Boom! Records | Mairy Yves | THEEUWS DAVY | REINHILDE MOORTGAT

istvan leelossy is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is istvan leelossy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09587738037. Het bedrijf istvan leelossy bevindt zich op het adres: lindendreef 5, ravels, aw 2380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in istvan leelossy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van istvan leelossy is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van istvan leelossy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van istvan leelossy, openstaande posities, locatie van istvan leelossy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

istvan leelossy is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is istvan leelossy, company assigned to the tax number BE09587738037. The company istvan leelossy is located at the address: lindendreef 5, ravels, aw 2380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 234,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in istvan leelossy were not found.
The main activity of istvan leelossy is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of istvan leelossy is not available. You also can look at reviews of istvan leelossy, open positions, location of istvan leelossy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over istvan leelossy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf istvan leelossy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about istvan leelossy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company istvan leelossy, employees, financial statistics.