International Federation of Journalists

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • International Federation of Journalists
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • International Federation of Journalists

Contactgegevens International Federation of Journalists: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Federation of Journalists: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Federation of Journalists

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue Royale 266, Brussels, 1210, België

Telefoon (phone): 32.2.223.22.65 32.2.223.22.65

Fax (fax): 32.2.219.29.76 32.2.219.29.76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Federation of Journalists: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Federation of Journalists"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Federation of Journalists"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Federation of Journalists, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Federation of Journalists. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Federation of Journalists, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Federation of Journalists. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Federation of Journalists
Products information International Federation of Journalists

BTW identificatienummer (tax): BE01797058105
Ondernemingsnummer: 2226348876
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 143,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in International Federation of Journalists zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Federation of Journalists
(Get full report from official database of BE for International Federation of Journalists)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Federation of Journalists
Addition kinds of activities for International Federation of Journalists

2674. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
363101. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
35699907. Centrifuges, industrieel | Centrifuges, industrial
36619902. Datasets, telefoon of telegraaf | Data sets, telephone or telegraph
51439900. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
61590103. Vee lening bedrijven | Livestock loan companies

Werken bij International Federation of Journalists: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Federation of Journalists: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Federation of Journalists. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Federation of Journalists. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Kok (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

  • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Gemotiveerde plaatser ramen en deuren (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Plaatsing van ramen en deuren (vooral in pvc, soms in hout) Projecten bij bvb sociale woningen, maar ook bij particulieren Werven gelegen in West- en Oost-Vlaanderen Vrij stabiele uren

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • Office Manager Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Vaste Job

    - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

  • KELNER FLEXI- OF STUDENTENJOB (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: JOCHRI

    Type: Flexijob

    In onze brasserie "Het Begijntje" sta je in voor de bediening van onze klanten. Je neemt de bestelling op en maakt ze klaar aan de toog Je rekent af en zorgt dat alles netjes is

Zoek naar antwoorden van International Federation of Journalists in sociale netwerken
Look for responds of International Federation of Journalists in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Federation of Journalists. Laat een reactie achter voor International Federation of Journalists. International Federation of Journalists bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Federation of Journalists. Leave a respond for International Federation of Journalists. International Federation of Journalists on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Federation of Journalists op de google maps. Adres en contacten International Federation of Journalists
Location of International Federation of Journalists on the google maps. Address and contacts of International Federation of Journalists

Andere gerelateerde bedrijven als come International Federation of Journalists International Federation of Journalists: VITAL LUYTEN | FLCOLOSSEUM NV | ROGER BOZARD | NAVEAU (GARAGE) | DUINENBAD

Other related companies as International Federation of Journalists: VITAL LUYTEN | FLCOLOSSEUM NV | ROGER BOZARD | NAVEAU (GARAGE) | DUINENBAD

International Federation of Journalists is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is International Federation of Journalists, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01797058105. Het bedrijf International Federation of Journalists bevindt zich op het adres: rue Royale 266, Brussels, 1210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 143,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in International Federation of Journalists zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van International Federation of Journalists is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Federation of Journalists is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Federation of Journalists, openstaande posities, locatie van International Federation of Journalists op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

International Federation of Journalists is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is International Federation of Journalists, company assigned to the tax number BE01797058105. The company International Federation of Journalists is located at the address: rue Royale 266, Brussels, 1210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 143,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in International Federation of Journalists were not found.
The main activity of International Federation of Journalists is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of International Federation of Journalists is not available. You also can look at reviews of International Federation of Journalists, open positions, location of International Federation of Journalists on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Federation of Journalists, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Federation of Journalists, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Federation of Journalists, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Federation of Journalists, employees, financial statistics.