Inter Ikea Systems B.V

Contactgegevens Inter Ikea Systems B.V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inter Ikea Systems B.V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inter Ikea Systems B.V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 161 Dreve Richelle, Bat. D, Waterloo, B-1410, België

Telefoon (phone): 32 2 357 43 19 32 2 357 43 19

Fax (fax): 32 2 357 43 99 32 2 357 43 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inter Ikea Systems B.V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inter Ikea Systems B.V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inter Ikea Systems B.V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inter Ikea Systems B.V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inter Ikea Systems B.V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inter Ikea Systems B.V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inter Ikea Systems B.V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inter Ikea Systems B.V
Products information Inter Ikea Systems B.V

BTW identificatienummer (tax): BE02072540283
Ondernemingsnummer: 7057861328
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Inter Ikea Systems B.V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inter Ikea Systems B.V
(Get full report from official database of BE for Inter Ikea Systems B.V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inter Ikea Systems B.V
Addition kinds of activities for Inter Ikea Systems B.V

208299. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
254102. Kasten, kluisjes en planken | Cabinets, lockers, and shelving
519899. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec
614100. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions
922102. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional
08319901. Boskwekerijen | Forest nurseries
14790101. Oker mijnbouw | Ocher mining
16229900. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
87489908. Publishing consultant | Publishing consultant

Werken bij Inter Ikea Systems B.V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inter Ikea Systems B.V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inter Ikea Systems B.V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inter Ikea Systems B.V. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

  • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • Werken als huishoudhulp Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • freelancer voor het begeleiden van workshops, kampen (LEUPEGEM)

    Regio: LEUPEGEM

    Bedrijf: CREAFANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    we zijn op zoek naar freelancers die op zelfstandige basis voor ons op pad kunnen gaan.

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

Zoek naar antwoorden van Inter Ikea Systems B.V in sociale netwerken
Look for responds of Inter Ikea Systems B.V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inter Ikea Systems B.V. Laat een reactie achter voor Inter Ikea Systems B.V. Inter Ikea Systems B.V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inter Ikea Systems B.V. Leave a respond for Inter Ikea Systems B.V. Inter Ikea Systems B.V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inter Ikea Systems B.V op de google maps. Adres en contacten Inter Ikea Systems B.V
Location of Inter Ikea Systems B.V on the google maps. Address and contacts of Inter Ikea Systems B.V

Andere gerelateerde bedrijven als come Inter Ikea Systems B.V Inter Ikea Systems B.V: DE SMET ARVID | INSTITUUT SONJA | STEFAAN LACOUR | Mothercare | BARTHELS MARC NV

Other related companies as Inter Ikea Systems B.V: DE SMET ARVID | INSTITUUT SONJA | STEFAAN LACOUR | Mothercare | BARTHELS MARC NV

Inter Ikea Systems B.V is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Inter Ikea Systems B.V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02072540283. Het bedrijf Inter Ikea Systems B.V bevindt zich op het adres: 161 Dreve Richelle, Bat. D, Waterloo, B-1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Inter Ikea Systems B.V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Inter Ikea Systems B.V is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inter Ikea Systems B.V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inter Ikea Systems B.V, openstaande posities, locatie van Inter Ikea Systems B.V op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Inter Ikea Systems B.V is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Inter Ikea Systems B.V, company assigned to the tax number BE02072540283. The company Inter Ikea Systems B.V is located at the address: 161 Dreve Richelle, Bat. D, Waterloo, B-1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Inter Ikea Systems B.V were not found.
The main activity of Inter Ikea Systems B.V is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Inter Ikea Systems B.V is not available. You also can look at reviews of Inter Ikea Systems B.V, open positions, location of Inter Ikea Systems B.V on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inter Ikea Systems B.V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inter Ikea Systems B.V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inter Ikea Systems B.V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inter Ikea Systems B.V, employees, financial statistics.