Import Partners Distribution bvba

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • Import Partners Distribution bvba

Contactgegevens Import Partners Distribution bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Import Partners Distribution bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Import Partners Distribution bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Berthoudersplein 29, MECHELEN, 2800 BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32 15 286386 32 15 286386

Fax (fax): +32 (11) 752-36-30 +32 (11) 752-36-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Import Partners Distribution bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Import Partners Distribution bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Import Partners Distribution bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Import Partners Distribution bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Import Partners Distribution bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Import Partners Distribution bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Import Partners Distribution bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Import Partners Distribution bvba
Products information Import Partners Distribution bvba

BTW identificatienummer (tax): BE05757354736
Ondernemingsnummer: 9661621093
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 809,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Import Partners Distribution bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Import Partners Distribution bvba
(Get full report from official database of BE for Import Partners Distribution bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Import Partners Distribution bvba
Addition kinds of activities for Import Partners Distribution bvba

3495. Draadveren | Wire springs
793300. Bowling centra | Bowling centers
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
28190402. Murate van potas, niet van mijnen | Muriate of potash, not from mines
30110100. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
35239900. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
35670201. Distillatie ovens, houtskool en cola | Distillation ovens, charcoal and coke
39491102. Basissen, honkbal | Bases, baseball

Werken bij Import Partners Distribution bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Import Partners Distribution bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Import Partners Distribution bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Import Partners Distribution bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van Import Partners Distribution bvba in sociale netwerken
Look for responds of Import Partners Distribution bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Import Partners Distribution bvba. Laat een reactie achter voor Import Partners Distribution bvba. Import Partners Distribution bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Import Partners Distribution bvba. Leave a respond for Import Partners Distribution bvba. Import Partners Distribution bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Import Partners Distribution bvba op de google maps. Adres en contacten Import Partners Distribution bvba
Location of Import Partners Distribution bvba on the google maps. Address and contacts of Import Partners Distribution bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Import Partners Distribution bvba Import Partners Distribution bvba: COCO | de Kerchove J-F | K15 | KERKHOFS | Ghekiere Drive-In Bry NV

Other related companies as Import Partners Distribution bvba: COCO | de Kerchove J-F | K15 | KERKHOFS | Ghekiere Drive-In Bry NV

Import Partners Distribution bvba is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Import Partners Distribution bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05757354736. Het bedrijf Import Partners Distribution bvba bevindt zich op het adres: Berthoudersplein 29, MECHELEN, 2800 BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 809,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Import Partners Distribution bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Import Partners Distribution bvba is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Import Partners Distribution bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Import Partners Distribution bvba, openstaande posities, locatie van Import Partners Distribution bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Import Partners Distribution bvba is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Import Partners Distribution bvba, company assigned to the tax number BE05757354736. The company Import Partners Distribution bvba is located at the address: Berthoudersplein 29, MECHELEN, 2800 BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 809,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Import Partners Distribution bvba were not found.
The main activity of Import Partners Distribution bvba is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Import Partners Distribution bvba is not available. You also can look at reviews of Import Partners Distribution bvba, open positions, location of Import Partners Distribution bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Import Partners Distribution bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Import Partners Distribution bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Import Partners Distribution bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Import Partners Distribution bvba, employees, financial statistics.