iMatix Corporation bvba

Contactgegevens iMatix Corporation bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data iMatix Corporation bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

iMatix Corporation bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pijlstraat 9, Antwerpen, 2060 BE, België

Telefoon (phone): 32 2 414 8404 32 2 414 8404

Fax (fax): 32 2 414 8404 32 2 414 8404

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) iMatix Corporation bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "iMatix Corporation bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "iMatix Corporation bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van iMatix Corporation bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen iMatix Corporation bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of iMatix Corporation bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees iMatix Corporation bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti iMatix Corporation bvba
Products information iMatix Corporation bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08553924560
Ondernemingsnummer: 8755798339
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in iMatix Corporation bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor iMatix Corporation bvba
(Get full report from official database of BE for iMatix Corporation bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor iMatix Corporation bvba
Addition kinds of activities for iMatix Corporation bvba

249101. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
32810201. Badkamerinrichtingen, gesneden steen | Bathroom fixtures, cut stone
34460109. Trappen, trappen, trapstappen: geprefabriceerd metaal | Stairs, staircases, stair treads: prefabricated metal
35310509. Rollers, sheepsfoot en trillingsdraad | Rollers, sheepsfoot and vibratory
35450304. Bits voor gebruik op draaibanken, planers, shapers, enz. | Bits for use on lathes, planers, shapers, etc.
50930203. Wire en kabel schroot | Wire and cable scrap
51590301. veren | Feathers
55119903. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: nieuw en gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: new and used

Werken bij iMatix Corporation bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in iMatix Corporation bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor iMatix Corporation bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for iMatix Corporation bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Schrijnwerker Binnendienst M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in Overpelt zijn we op zoek naar een schrijnwerker om hun team te versterken. Je beschikt over de basiskennis in de schrijnwerkerij. Je helpt ondersteunend naar de collega's en daarnaast dien je ook machines te kunnen bedienen zoals een opdeelzaag, een schaaf en een toupie. Dit zal volledig aangeleerd worden.

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Infront

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van iMatix Corporation bvba in sociale netwerken
Look for responds of iMatix Corporation bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor iMatix Corporation bvba. Laat een reactie achter voor iMatix Corporation bvba. iMatix Corporation bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for iMatix Corporation bvba. Leave a respond for iMatix Corporation bvba. iMatix Corporation bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie iMatix Corporation bvba op de google maps. Adres en contacten iMatix Corporation bvba
Location of iMatix Corporation bvba on the google maps. Address and contacts of iMatix Corporation bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come iMatix Corporation bvba iMatix Corporation bvba: LUC TIMBERMONT | LUCIEN GODDET | Auto Paint Center Verschaeren | Innovative Marketing Partners | DENIS FRANCIS

Other related companies as iMatix Corporation bvba: LUC TIMBERMONT | LUCIEN GODDET | Auto Paint Center Verschaeren | Innovative Marketing Partners | DENIS FRANCIS

iMatix Corporation bvba is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is iMatix Corporation bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08553924560. Het bedrijf iMatix Corporation bvba bevindt zich op het adres: Pijlstraat 9, Antwerpen, 2060 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 597,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in iMatix Corporation bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van iMatix Corporation bvba is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van iMatix Corporation bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van iMatix Corporation bvba, openstaande posities, locatie van iMatix Corporation bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

iMatix Corporation bvba is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is iMatix Corporation bvba, company assigned to the tax number BE08553924560. The company iMatix Corporation bvba is located at the address: Pijlstraat 9, Antwerpen, 2060 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 597,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in iMatix Corporation bvba were not found.
The main activity of iMatix Corporation bvba is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of iMatix Corporation bvba is not available. You also can look at reviews of iMatix Corporation bvba, open positions, location of iMatix Corporation bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over iMatix Corporation bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf iMatix Corporation bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about iMatix Corporation bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company iMatix Corporation bvba, employees, financial statistics.