FLF.F. TRANSPORT SA

Contactgegevens FLF.F. TRANSPORT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLF.F. TRANSPORT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLF.F. TRANSPORT SA

Regio (region): Leuze-En-Hainaut, België

Adres (address): Rue Du Trieu 31 7900 Leuze-En-Hainaut - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-34-37-76 32-69-34-37-76

Fax (fax): 32-69-66-39-11 32-69-66-39-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLF.F. TRANSPORT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLF.F. TRANSPORT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLF.F. TRANSPORT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLF.F. TRANSPORT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLF.F. TRANSPORT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLF.F. TRANSPORT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLF.F. TRANSPORT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLF.F. TRANSPORT SA
Products information FLF.F. TRANSPORT SA

BTW identificatienummer (tax): BE08655822753
Ondernemingsnummer: 2242828369
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLF.F. TRANSPORT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLF.F. TRANSPORT SA
(Get full report from official database of BE for FLF.F. TRANSPORT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLF.F. TRANSPORT SA
Addition kinds of activities for FLF.F. TRANSPORT SA

515999. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
599917. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
10110201. Ijzererts begunstigend | Iron ore beneficiating
17919908. Rookstapels, staal: installatie en onderhoud | Smoke stacks, steel: installation and maintenance
31310104. Veters, schoenen en laars: leer | Laces, shoe and boot: leather
32910300. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
56419900. Kinder- en zuigelingenwinkels, nec | Children's and infants' wear stores, nec
73730200. System integratie diensten | Systems integration services
76991206. Silverware repliceren en repareren | Silverware replating and repair
93110201. Begrotingsbureau, overheid | Budget agency, government

Werken bij FLF.F. TRANSPORT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLF.F. TRANSPORT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLF.F. TRANSPORT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLF.F. TRANSPORT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van FLF.F. TRANSPORT SA in sociale netwerken
Look for responds of FLF.F. TRANSPORT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLF.F. TRANSPORT SA. Laat een reactie achter voor FLF.F. TRANSPORT SA. FLF.F. TRANSPORT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLF.F. TRANSPORT SA. Leave a respond for FLF.F. TRANSPORT SA. FLF.F. TRANSPORT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLF.F. TRANSPORT SA op de google maps. Adres en contacten FLF.F. TRANSPORT SA
Location of FLF.F. TRANSPORT SA on the google maps. Address and contacts of FLF.F. TRANSPORT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLF.F. TRANSPORT SA FLF.F. TRANSPORT SA: BUSHAYE (LA) | BBS | Vinalco Trading | MARCEL HERTOGE | FE. CAPUCINE

Other related companies as FLF.F. TRANSPORT SA: BUSHAYE (LA) | BBS | Vinalco Trading | MARCEL HERTOGE | FE. CAPUCINE

FLF.F. TRANSPORT SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Leuze-En-Hainaut, België. De volledige naam van het bedrijf is FLF.F. TRANSPORT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08655822753. Het bedrijf FLF.F. TRANSPORT SA bevindt zich op het adres: Rue Du Trieu 31 7900 Leuze-En-Hainaut - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLF.F. TRANSPORT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLF.F. TRANSPORT SA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLF.F. TRANSPORT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLF.F. TRANSPORT SA, openstaande posities, locatie van FLF.F. TRANSPORT SA op de kaart.

FLF.F. TRANSPORT SA is a company, that was registered 1991 in Leuze-En-Hainaut region, Belgium. Full name of company is FLF.F. TRANSPORT SA, company assigned to the tax number BE08655822753. The company FLF.F. TRANSPORT SA is located at the address: Rue Du Trieu 31 7900 Leuze-En-Hainaut - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLF.F. TRANSPORT SA were not found.
The main activity of FLF.F. TRANSPORT SA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLF.F. TRANSPORT SA is not available. You also can look at reviews of FLF.F. TRANSPORT SA, open positions, location of FLF.F. TRANSPORT SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLF.F. TRANSPORT SA, Leuze-En-Hainaut: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLF.F. TRANSPORT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLF.F. TRANSPORT SA, Leuze-En-Hainaut: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLF.F. TRANSPORT SA, employees, financial statistics.