Fivet D

Particuliere bedrijvenBosbouw • Fivet D
Private companiesForestry • Fivet D

Contactgegevens Fivet D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fivet D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fivet D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Léopold et Victorien Barré 19; 5500; Dinant, België

Telefoon (phone): 082 22 42 08 (+32-082 22 42 08) 082 22 42 08 (+32-082 22 42 08)

Fax (fax): 082 22 42 08 (+32-082 22 42 08) 082 22 42 08 (+32-082 22 42 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fivet D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fivet D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fivet D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fivet D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fivet D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fivet D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fivet D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fivet D
Products information Fivet D

BTW identificatienummer (tax): BE06517059326
Ondernemingsnummer: 7219909667
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Fivet D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fivet D
(Get full report from official database of BE for Fivet D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fivet D
Addition kinds of activities for Fivet D

7311. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
506502. Communicatie apparatuur | Communication equipment
07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
07230305. Groenteclassificatiediensten | Vegetable grading services
09719902. Wildlife management | Wildlife management
32210102. Melkflessen, glas | Milk bottles, glass
44320000. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
59991100. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
79991502. Vermaakconcessie | Amusement concession

Werken bij Fivet D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fivet D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fivet D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fivet D. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Ploegbaas gevelrenovatie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in gevelrenovatie zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Een nieuw team van ongeveer 5 personen zal door u begeleid worden. Je begeleidt jouw project van bij de opstart van de werf tot aan de oplevering en dit in nauwe samenwerking met de projectleider. Je organiseert en coördineert de werf en volgt de planning op. Je motiveert de arbeiders, je doet de dagelijkse bestellingen, je zet de werf uit en sluit de werf af. Je staat in voor het in stand houden van de algemene veiligheid op de werf. Je kunt plannen lezen en deze toepassen. Je maakt dagrapoorten met details van prestaties per persoon op de werf. Je coördineert en helpt mee bij het zandstralen, je kan precies werken met een pneumatische handklopboor, je doet aan betonherstel, werkt met systeembekisting op bestaande constructies, je zorgt voor nieuwe verdichtingen.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

Zoek naar antwoorden van Fivet D in sociale netwerken
Look for responds of Fivet D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fivet D. Laat een reactie achter voor Fivet D. Fivet D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fivet D. Leave a respond for Fivet D. Fivet D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fivet D op de google maps. Adres en contacten Fivet D
Location of Fivet D on the google maps. Address and contacts of Fivet D

Andere gerelateerde bedrijven als come Fivet D Fivet D: BERGER LOUIS | TS BATI | Aluglaver | V.S.C. CENTER | De Winter NV

Other related companies as Fivet D: BERGER LOUIS | TS BATI | Aluglaver | V.S.C. CENTER | De Winter NV

Fivet D is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fivet D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06517059326. Het bedrijf Fivet D bevindt zich op het adres: Rue Léopold et Victorien Barré 19; 5500; Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Fivet D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fivet D is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fivet D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fivet D, openstaande posities, locatie van Fivet D op de kaart.

Fivet D is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fivet D, company assigned to the tax number BE06517059326. The company Fivet D is located at the address: Rue Léopold et Victorien Barré 19; 5500; Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Fivet D were not found.
The main activity of Fivet D is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fivet D is not available. You also can look at reviews of Fivet D, open positions, location of Fivet D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fivet D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fivet D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fivet D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fivet D, employees, financial statistics.