C.D.R. - C.R.D. sprl

Contactgegevens C.D.R. - C.R.D. sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.D.R. - C.R.D. sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.D.R. - C.R.D. sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue du Palais, 34, Nivelles, Nivelles 1402, België

Telefoon (phone): 32 67 84.47.74 32 67 84.47.74

Fax (fax): 32 67 49.10.76 32 67 49.10.76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.D.R. - C.R.D. sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.D.R. - C.R.D. sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.D.R. - C.R.D. sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.D.R. - C.R.D. sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.D.R. - C.R.D. sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.D.R. - C.R.D. sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.D.R. - C.R.D. sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.D.R. - C.R.D. sprl
Products information C.D.R. - C.R.D. sprl

BTW identificatienummer (tax): BE06980957031
Ondernemingsnummer: 8159515380
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 414,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in C.D.R. - C.R.D. sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.D.R. - C.R.D. sprl
(Get full report from official database of BE for C.D.R. - C.R.D. sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.D.R. - C.R.D. sprl
Addition kinds of activities for C.D.R. - C.R.D. sprl

101101. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
354700. Molen machines | Rolling mill machinery
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
61590104. Productie kredietvereniging, landbouw | Production credit association, agricultural
82490202. Vastgoed- en verzekeringsschool | Real estate and insurance school

Werken bij C.D.R. - C.R.D. sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.D.R. - C.R.D. sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.D.R. - C.R.D. sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.D.R. - C.R.D. sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Meer dan een AUTOTECHNICUS (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VAN KASTEREN

    Type: Vaste Job

    Als 'Personal Service Technician' ben je verantwoordelijk voor de service van de Volvo van jouw klant. Samen met een collega (want je werkt in duo teams) zorg je niet alleen voor service, herstellingen en diagnoses maar je leert ook om het volledige traject te beheersen. Je plant zelf afspraken in, communiceert met je klant, zorgt voor facturatie en afhandeling van complicaties. Natuurlijk wordt je daarin ondersteund door een support team.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Reclame bedeler in Oppuurs (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van C.D.R. - C.R.D. sprl in sociale netwerken
Look for responds of C.D.R. - C.R.D. sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.D.R. - C.R.D. sprl. Laat een reactie achter voor C.D.R. - C.R.D. sprl. C.D.R. - C.R.D. sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.D.R. - C.R.D. sprl. Leave a respond for C.D.R. - C.R.D. sprl. C.D.R. - C.R.D. sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.D.R. - C.R.D. sprl op de google maps. Adres en contacten C.D.R. - C.R.D. sprl
Location of C.D.R. - C.R.D. sprl on the google maps. Address and contacts of C.D.R. - C.R.D. sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come C.D.R. - C.R.D. sprl C.D.R. - C.R.D. sprl: HOME PR ENFANTS HERMAN J. | GODFRIED TRYSSESSOONE | HUIS SMOUT | ELVIRE HORVATH | FRANK LEYSEN

Other related companies as C.D.R. - C.R.D. sprl: HOME PR ENFANTS HERMAN J. | GODFRIED TRYSSESSOONE | HUIS SMOUT | ELVIRE HORVATH | FRANK LEYSEN

C.D.R. - C.R.D. sprl is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.D.R. - C.R.D. sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06980957031. Het bedrijf C.D.R. - C.R.D. sprl bevindt zich op het adres: rue du Palais, 34, Nivelles, Nivelles 1402. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 414,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in C.D.R. - C.R.D. sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.D.R. - C.R.D. sprl is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.D.R. - C.R.D. sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.D.R. - C.R.D. sprl, openstaande posities, locatie van C.D.R. - C.R.D. sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.D.R. - C.R.D. sprl is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.D.R. - C.R.D. sprl, company assigned to the tax number BE06980957031. The company C.D.R. - C.R.D. sprl is located at the address: rue du Palais, 34, Nivelles, Nivelles 1402. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 414,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in C.D.R. - C.R.D. sprl were not found.
The main activity of C.D.R. - C.R.D. sprl is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.D.R. - C.R.D. sprl is not available. You also can look at reviews of C.D.R. - C.R.D. sprl, open positions, location of C.D.R. - C.R.D. sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.D.R. - C.R.D. sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.D.R. - C.R.D. sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.D.R. - C.R.D. sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.D.R. - C.R.D. sprl, employees, financial statistics.