9 Yards of Websolutions

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • 9 Yards of Websolutions
Private companiesInsurance Carriers • 9 Yards of Websolutions

Contactgegevens 9 Yards of Websolutions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 9 Yards of Websolutions: address, phone, fax, email, website, opening hours

9 Yards of Websolutions

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merksemsesteenweg, 194, Deurne, BELGIUM 2100 BE, België

Telefoon (phone): 32/3/324.27.53 32/3/324.27.53

Fax (fax): +32 (9) 298-28-94 +32 (9) 298-28-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 9 Yards of Websolutions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "9 Yards of Websolutions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "9 Yards of Websolutions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 9 Yards of Websolutions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 9 Yards of Websolutions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 9 Yards of Websolutions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 9 Yards of Websolutions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 9 Yards of Websolutions
Products information 9 Yards of Websolutions

BTW identificatienummer (tax): BE06046020507
Ondernemingsnummer: 7949676513
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in 9 Yards of Websolutions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 9 Yards of Websolutions
(Get full report from official database of BE for 9 Yards of Websolutions)

Aanvulling soorten activiteiten voor 9 Yards of Websolutions
Addition kinds of activities for 9 Yards of Websolutions

922101. Politie bescherming, interstate en federale | Police protection, interstate and federal
17529903. Tapijt leggen | Carpet laying
30890321. Vensterscreening, kunststof | Window screening, plastics
51929901. Boeken | Books
83999909. Sociale informatie uitwisseling van informatie | Social service information exchange

Werken bij 9 Yards of Websolutions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 9 Yards of Websolutions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 9 Yards of Websolutions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 9 Yards of Websolutions. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • RESEARCH AND DEVELOPMENT LABORANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Hays Wavre

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Regio Leuven * Voedingsbedrijf * Tijdelijke opdracht Hays Life Sciences werkt samen met een voedingsbedrijf in de regio van Leuven voor een zwangerschapsvervanging. Het bedrijf maakt unieke ingrediënten voor de voedingsindustrie Als R&D laborant steunt u het R&D-team om nieuwe producten te maken en de bestaande te verbeteren. U gebruikt analytische methoden om producten te testen en rapporteert met het team over de volgende mogelijke stappen. U helpt het R&D-team om kleinschalige processen over te brengen naar productie-activiteiten. U draagt bij aan de verzameling van up to date informatie betreffende de voedingsproducten.

  • Ervaren metser/bekister (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een heel ervaren metser/bekister  Werven over heel Vlaanderen 

  • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van 9 Yards of Websolutions in sociale netwerken
Look for responds of 9 Yards of Websolutions in social networks

Lees alle opmerkingen voor 9 Yards of Websolutions. Laat een reactie achter voor 9 Yards of Websolutions. 9 Yards of Websolutions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 9 Yards of Websolutions. Leave a respond for 9 Yards of Websolutions. 9 Yards of Websolutions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 9 Yards of Websolutions op de google maps. Adres en contacten 9 Yards of Websolutions
Location of 9 Yards of Websolutions on the google maps. Address and contacts of 9 Yards of Websolutions

Andere gerelateerde bedrijven als come 9 Yards of Websolutions 9 Yards of Websolutions: HUIS ANNY | EPAGNEULS BRETONS DU BOIS DE BUISSERET | M. ROOBAERT | VERBEKE | Cartrans BVBA

Other related companies as 9 Yards of Websolutions: HUIS ANNY | EPAGNEULS BRETONS DU BOIS DE BUISSERET | M. ROOBAERT | VERBEKE | Cartrans BVBA

9 Yards of Websolutions is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 9 Yards of Websolutions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06046020507. Het bedrijf 9 Yards of Websolutions bevindt zich op het adres: Merksemsesteenweg, 194, Deurne, BELGIUM 2100 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in 9 Yards of Websolutions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 9 Yards of Websolutions is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 9 Yards of Websolutions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 9 Yards of Websolutions, openstaande posities, locatie van 9 Yards of Websolutions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

9 Yards of Websolutions is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is 9 Yards of Websolutions, company assigned to the tax number BE06046020507. The company 9 Yards of Websolutions is located at the address: Merksemsesteenweg, 194, Deurne, BELGIUM 2100 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in 9 Yards of Websolutions were not found.
The main activity of 9 Yards of Websolutions is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 9 Yards of Websolutions is not available. You also can look at reviews of 9 Yards of Websolutions, open positions, location of 9 Yards of Websolutions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 9 Yards of Websolutions, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 9 Yards of Websolutions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 9 Yards of Websolutions, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 9 Yards of Websolutions, employees, financial statistics.