Douglas & Shirley Ros

Contactgegevens Douglas & Shirley Ros: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Douglas & Shirley Ros: address, phone, fax, email, website, opening hours

Douglas & Shirley Ros

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tervuursevest 234, Leuven, Vlaams-Brabant 3000, België

Telefoon (phone): 3216225959 3216225959

Fax (fax): 3216225959 3216225959

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Douglas & Shirley Ros: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Douglas & Shirley Ros"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Douglas & Shirley Ros"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Douglas & Shirley Ros, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Douglas & Shirley Ros. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Douglas & Shirley Ros, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Douglas & Shirley Ros. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Douglas & Shirley Ros
Products information Douglas & Shirley Ros

BTW identificatienummer (tax): BE08146057128
Ondernemingsnummer: 9256500244
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Douglas & Shirley Ros zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Douglas & Shirley Ros
(Get full report from official database of BE for Douglas & Shirley Ros)

Aanvulling soorten activiteiten voor Douglas & Shirley Ros
Addition kinds of activities for Douglas & Shirley Ros

242600. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
01190303. Zonnebloem boerderij | Sunflower farm
08319902. Rubberplantages | Rubber plantations
36219908. Torque motors, electric | Torque motors, electric
50120305. Recreatie voertuigen, terrein | Recreation vehicles, all-terrain

Werken bij Douglas & Shirley Ros: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Douglas & Shirley Ros: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Douglas & Shirley Ros. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Douglas & Shirley Ros. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper - verkoopster Vis-afdeling MAKRO Eke voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vis-afdeling bij Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal instaan voor het bedienen van de klanten, klaarzetten van bestellingen, aanvullen van de afdeling, controle op kwaliteit, onderhoud van de afdeling, ...

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: TRIXXO HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Jabbeke (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

Zoek naar antwoorden van Douglas & Shirley Ros in sociale netwerken
Look for responds of Douglas & Shirley Ros in social networks

Lees alle opmerkingen voor Douglas & Shirley Ros. Laat een reactie achter voor Douglas & Shirley Ros. Douglas & Shirley Ros bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Douglas & Shirley Ros. Leave a respond for Douglas & Shirley Ros. Douglas & Shirley Ros on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Douglas & Shirley Ros op de google maps. Adres en contacten Douglas & Shirley Ros
Location of Douglas & Shirley Ros on the google maps. Address and contacts of Douglas & Shirley Ros

Andere gerelateerde bedrijven als come Douglas & Shirley Ros Douglas & Shirley Ros: BAKKERIJ 'T MAANTJE | ZONNESTRAAL | Serafini S | RENOV A | RUSTHUIS REGINA COELI

Other related companies as Douglas & Shirley Ros: BAKKERIJ 'T MAANTJE | ZONNESTRAAL | Serafini S | RENOV A | RUSTHUIS REGINA COELI

Douglas & Shirley Ros is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Douglas & Shirley Ros, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08146057128. Het bedrijf Douglas & Shirley Ros bevindt zich op het adres: Tervuursevest 234, Leuven, Vlaams-Brabant 3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Douglas & Shirley Ros zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Douglas & Shirley Ros is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Douglas & Shirley Ros is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Douglas & Shirley Ros, openstaande posities, locatie van Douglas & Shirley Ros op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Douglas & Shirley Ros is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Douglas & Shirley Ros, company assigned to the tax number BE08146057128. The company Douglas & Shirley Ros is located at the address: Tervuursevest 234, Leuven, Vlaams-Brabant 3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Douglas & Shirley Ros were not found.
The main activity of Douglas & Shirley Ros is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Douglas & Shirley Ros is not available. You also can look at reviews of Douglas & Shirley Ros, open positions, location of Douglas & Shirley Ros on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Douglas & Shirley Ros, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Douglas & Shirley Ros, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Douglas & Shirley Ros, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Douglas & Shirley Ros, employees, financial statistics.